Audio Amplifier Free

Bilgisayardaki müziklerin sesi yeterli seviyede değilse, Audio Amplifier Free sayesinde kolayca sesini yükseltmek mümkün.

Üstelik Audio Amplifier Free  programının toplu işlemi özelliği de bulunuyor. Bu sayede aynı anda müzik arşivinizdeki tüm dosyaların sesini yükseltebilirsiniz. Audio Amplifier Free  programı bunu başarmak için ses dosyalarının ve video dosyalarının bit hızını değiştiriyor. Fakat bunu yaparken ses kalitesinden ve video kalitesinden hiçbir kayıp olmuyor.

Bunun yanı sıra, Audio Amplifier Free  programıyla mp3 dosyalarının boyutunu da küçültmek mümkün.

Program açılınca öncelikle Load Audio or Video File butonuna tıklayarak sesini yükseltmek istediğiniz tüm müzik dosyalarını ve videolarını programa aktarın. Aktarılan dosyalar liste halinde ana pencerede gözükecek. Ardından pencerenin sağındaki Change Volume kısmından yüzdelik dilim olarak yükseltmek istediğiniz miktarı girin. Mesela aşağıdaki örnekte yüzde 350 oranında bir ses artışı istenmiş. Hemen altındaki ok tuşlarına tıklayarak bu miktarı artırabilir veya azaltabilirsiniz. Son olarak Amplify butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın. Hepsi bu kadar basit.

Güvenlik notu: Bu program virüs testinden başarıyla geçti. Rapora buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,