Müşteri Takip ve Veresiye Defteri Ücretsiz (Muhasebe)

Hem arayüzü oldukça basit ve anlaşılır olduğu için kullanması kolay olan, hem tamamen bedava olan, hem Türkçe dil desteğine sahip, hem de işini gayet düzgün yapan bir muhasebe programı arayanlar için Müşteri Takip ve Veresiye Defteri yazılımı idealdir.

Böylece artık orta seviyedeki dükkanlar ve iş yerleri kara kaplı defter kullanmaktan vazgeçip, tüm kayıtlarını bilgisayar ortamına gönül rahatlığı ile kolayca taşıyabilir.

Sabit müşterilerinizi ve çalıştığınız firmaların hepsini bir seferde toplu olarak girebilirsiniz. Dilerseniz alıcı/satıcı kartları yada gruplar oluşturabilirsiniz.

Bu programda kayıtları değiştirmek ve dilediğiniz gibi ekleme, silme yapmak oldukça kolay. Üstelik günlük olarak otomatik yedek alındığı için bilgiler güvenli bir şekilde saklanır.

Programı çalıştırdığınız zaman size şifre soracaktır. Şifresi: 123

Güvenlik Notu: Bu programın kurulum dosyasını indirip virustotal.com sitesine yükleyerek güvenik testine soktum. Sonuç gayet temiz. Tam 59 antivirüs programından sadece Kingsoft isimli adı sanı belli olmayan bir tanesi bilinmeyen virüs uyarısı verdi fakat bu bana pek inandırıcı gelmedi. Aralarında Kaspersky, Avast, Norton, Bitdefender, Fsecure gibi antivirüslerin bulunduğu 58 program bu dosyayı temiz olarak onayladı. Bence gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz. Sözünü ettiğim rapora ise buradan kendiniz de göz atabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,