Namaz Vakti

İnternetsiz çalışan bir ezan saatleri programı arıyorsanız, bu yazılım tam size göre.

Türkiye’deki bütün şehirlerin namaz vakitlerini en doğru şekilde görebilirsiniz. Tüm bilgiler diyanet işlerinin sitesinden alınıyor. Fakat her ay bir kere internete bağlanarak programın aylık namaz vakitleri bilgisini internetten çekmesini sağlamamız gerekiyor. Ondan sonra bir ay boyunca internetsiz kullanabilirsiniz.

Programı kurup çalıştırdığınız zaman açılan an pencerede Ülke ve şehir seçiyorsunuz ve seçtiğiniz şehir için namaz vakitlerini gösteriyor.

Bu program ezan vakti geldiğinde sesli olarak ezan okur. Namaza az bir süre kala, kaç dakika kaldığını söyler. Dilediğiniz vakitler için dilediğiniz ezan seslerini seçebilirsiniz.

Dilerseniz sesli ezan okumak yerine, açılan bir pencereyle namaz vaktini bildirebilir.

Ayrıca programın penceresi her zaman diğer pencerelerin üstünde görünebilir. Yani “hep en üstte tut” seçeneği bulunuyor.

Programı bilgisayara nasıl yükleyeceksiniz? Kurulum:

NamazVakti.exe dosyasini indirdikten sonra. Dosyaya çift tıklayınız. Sonra “Gözat…” tuşuna tıklayınız. Gelen “Hedef klasörü seçin” penceresinde bir klasör seçiniz. “Hedef klasör” yazısının altında ayarlamış olduğunuz klasör yazılıdır. Mesela: “C:Programlar” gibi.

Son olarak “Yükle” tuşuna tıklarsanız program “C:ProgramlarNamazVakti” klasöründe kurulmus olur. şimdi bu klasöre giderek “NamazVakti.exe” dosyasına tıklayarak programı calıştırınız. İndirdiğiniz “NamazVakti.exe” dosyasını artık silebilirsiniz.

Antivirüs raporu: %100 temiz. Hiçbir zararlı içermez. Rapora buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,