Need For Speed Underground 2 Trainer

Need for Speed: Underground 2

Need for Speed: Underground 2 – Mega Pack – İndir

Need for Speed: Underground 2 oyununda oyun oynama deneyimini kolaylaştıran bir eğitmen. Bu eğitmen oyununuzla uyumlu olmayabilir.

Bu trainer yazılımı, oyunun farklı parametrelerini değiştirmenize izin veren gerçekten güçlü bir programdır. Örneğin: yarışta her zaman kazanan dayanıksız motor, arabanızı ayarlamak için neredeyse sınırsız olanaklar gibi. Bu konuda doğru bilgiler Readme.txt dosyasında bulunabilir.

Boyut: 3.4 MB

Need for Speed: Underground 2 – + 10 trainer – İndir

Açıklamak istediğin arşivin içeriğini aç, eğitmeni çalıştır ve sonra oyunu başlat. Oyun sırasında aşağıdaki tuşları kullanabileceksin:

INSERT – nitro tankı tam dolu

DELETE – nitro tankı yarı dolu

END – vur

PAGE UP – öne atla

PAGE DOWN – süper fren

S – 2 kat hızlı hareket et

U – motor asla patlamaz

And – anında 200 mil hız

About – çok miktarda para

L – kamera şu anki pozisyonda durur

SHIFT + # – şu anki pozisyonu hatırla

CTRL + # – önbellekteki öğeleri oku.

Need for Speed: Underground 2 – + 10 trainer indirmek için tıklayınız

Uyarı: Yukarıda listelenen hileler ve ipuçları oyununuzla mutlaka çalışmayabilir. Bu, genellikle belirli bir oyun sürümüyle çalıştıkları için ve güncellendikten veya başka bir dil seçildikten sonra çalışmayabilecekleri veya arızalayabilecekleri içindir.

Modifikasyonlar, eğitmenler ve oyunun geliştiricileri tarafından yaratılmayan diğer şeylerle ilgili daha fazla dikkat gösterilmelidir. Bu durumda oyunun arızalanması veya zarar görmesi ihtimali, oyunun yeniden kurulmasını gerektirebilir, özellikle yüksektir.

Oyununuzla uyumlu olmayabilecek oyun hileleri ve ipuçları yukarıda listelenmiştir. Bu, genellikle belirli bir oyun sürümüyle çalıştıkları için ve güncellendikten veya başka bir dil seçildikten sonra çalışmayabilecekleri veya arızalayabilecekleri içindir.

Modifikasyonlar, eğitmenler ve oyunun kendi geliştiricileri tarafından yaratılmayan diğer şeylerle dikkatli olunmalıdır. Bu durumda oyunun arızalanması veya zarar görmesi ihtimali, oyunun yeniden kurulmasını gerektirebilir, özellikle yüksektir.



Need For Speed Underground 2 Trainer piyasada bulabileceğiniz en iyi trainer yazılımıdır.

Çok basit bir şekilde kullanabilirsiniz. İlk olarak yazılımı çalıştırın ve sonra NFS 2 oyununu açın.

Bu trainer sayesinde sınırsız para, gizli yarışların kilidini açma, en yüksek hıza ulaşma ve aracı zıplatma, rastgele haritadan bir yere gitme ve sınırsız nos gibi özelliklere kavuşacaksınız.

Güvenlik raporu: %100 temiz. Dilerseniz rapora buradan bakabilirsiniz.

Need For Speed Underground 2 Trainer indirmek için tıklayınız

Need For Speed Underground 2 Trainer ile ilgili görsel sonucu

Need For Speed Underground 2 Trainer indirmek için tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,