new call of duty black ops 5

Call of Duty: Black Ops 5: Konusu, Çıkış Tarihi ve Daha Fazlası

Call of Duty: Black Ops 5, Activision tarafından yayınlanan ve Treyarch tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty serisinin on yedinci oyunu ve Black Ops alt serisinin beşinci oyunudur. Oyun, 12 Kasım 2024’te PlayStation 4, Xbox One ve Windows için piyasaya sürüldü.

Konu

Call of Duty: Black Ops 5, 2042 yılında geçmektedir. Dünya, iklim değişikliği ve kaynak kıtlığı nedeniyle kaos içindedir. Bir grup terörist, dünyanın en büyük enerji şirketlerinden birini ele geçirir ve dünyayı karanlığa sürüklemekle tehdit eder. Oyuncu, teröristleri durdurmak ve dünyayı kurtarmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler askerini kontrol eder.

Oynanış

Call of Duty: Black Ops 5, önceki oyunlara benzer bir oynanışa sahiptir. Oyuncu, düşmanları öldürmek, görevleri tamamlamak ve deneyim puanı kazanmak için çeşitli silahları ve yetenekleri kullanır. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana oyun moduna sahiptir.

Tek Oyunculu Mod

Tek oyunculu modda, oyuncu teröristleri durdurmak için çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır. Görevler, düşmanları öldürmek, rehineleri kurtarmak ve bilgi toplamak gibi çeşitli hedeflere sahiptir. Oyuncu, görevleri tamamlamak için çeşitli silahları ve yetenekleri kullanabilir.

Çok Oyunculu Mod

Çok oyunculu modda, oyuncu diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabilir. Çok oyunculu modda, çeşitli oyun modları mevcuttur. Oyun modları arasında, takım ölüm maçı, bayrak kapma ve zombi modu gibi modlar yer almaktadır.

Özellikler

  • Yeni bir hikaye ve karakterler
  • Yeni silahlar ve yetenekler
  • Yeni çok oyunculu modlar
  • Geliştirilmiş grafikler ve ses efektleri

Çıkış Tarihi

Call of Duty: Black Ops 5, 12 Kasım 2024’te PlayStation 4, Xbox One ve Windows için piyasaya sürüldü.

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Windows

Dosya Boyutu

60 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops 5 İndir


Yayımlandı

kategorisi