nikolai call of duty

Nikola Call of Duty: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Nikola Call of Duty, Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 13 Kasım 2020’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyun, 1980’lerde Sovyetler Birliği’nde geçen bir alternatif tarih hikayesini konu alıyor. Oyuncu, Sovyetler Birliği’nin gizli bir askeri birimi olan “Nikolai”nin bir üyesi olan Bell’i kontrol ediyor. Bell, Sovyetler Birliği’nin dünya hakimiyetini ele geçirme planlarını durdurmak için bir göreve gönderiliyor.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana oyun moduna sahiptir. Tek oyunculu modda, oyuncu Bell’in hikayesini takip ediyor ve Sovyetler Birliği’nin planlarını durdurmaya çalışıyor. Çok oyunculu modda, oyuncular diğer oyuncularla çevrimiçi olarak rekabet edebiliyor.

Nikola Call of Duty, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övgüyle karşılandı. Oyun, 2020’nin en iyi oyunlarından biri olarak gösterildi.

Nikola Call of Duty İndirme Linki

Nikola Call of Duty, aşağıdaki linkten indirilebilir:

[Nikola Call of Duty İndirme Linki]

Nikola Call of Duty Üretici Firması

Nikola Call of Duty, Raven Software tarafından geliştirilmiştir. Raven Software, 1990 yılında kurulan ve Wisconsin, Madison’da bulunan bir video oyunu geliştiricisidir. Şirket, Call of Duty, Quake ve Star Wars Jedi Knight gibi oyunların geliştirilmesinde yer almıştır.

Nikola Call of Duty Ücretsiz mi?

Nikola Call of Duty, ücretsiz değildir. Oyunun fiyatı, platformuna göre değişmektedir.

Nikola Call of Duty Uyumlu İşletim Sistemleri

Nikola Call of Duty, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 10 (64-bit)
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Nikola Call of Duty Dosya Boyutu

Nikola Call of Duty’nin dosya boyutu, platformuna göre değişmektedir. Oyunun dosya boyutu, yaklaşık olarak 120 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi