OBS Studio İndir (Windows, Linxu, Mac İçin)

Using Open Broadcaster Software Studio (OBS)

OBS birçok platformda yer alan içerik yaratıcıları tarafından videoları için kullanılan güçlü bir programdır. Bu yazılım, YouTubers, Twitch yayıncıları ve benzeri kişiler için idealdir.

OBS, ekranını kaydetmek isteyen ve oynadığı oyunları daha sonra video haline getirmek için kaydedilmiş oyun görüntülerini kullanmak isteyenler tarafından çoğunlukla kullanılır.

Sadece oynadığı oyunları değil, aynı zamanda web kamerasını kullanarak kaydedebilir ve yazılım içinde ses ve video düzenleyebilirsiniz.

Artık bir video yapmak için birçok farklı program kullanmanıza gerek yok. OBS, açık kaynak kodlu ve ücretsiz olduğu için herkes tarafından kullanılabilir. Birçok farklı özelleştirme seçeneği mevcuttur ve biraz zaman ve sabırla yazılımı kendiniz, izleyicileriniz ve içerikleriniz için uygun hale getirebilirsiniz.

OBS Studio, orijinal Open Broadcaster’ın yeniden yazılmış hali olmakla birlikte, video kaydı ve canlı yayın için kapsamlı bir açık kaynak kodlu pakettir.

Bu program, medya dosyaları, oyunlar, web sayfaları, uygulama pencereleri, web kameraları, masaüstünüz, mikrofon ve daha birçok kaynak destekler.

Bu kaynaklar birleştirilebilir. Örneğin, bir web geliştirme aracı, güncellediğiniz siteye ait canlı ön izlemeye sahip bir tarayıcı penceresi ve izleyicilerle ne yaptığınızı anlatan bir mikrofon ekleyebilirsiniz.

Kaydet seçeneği sayesinde gösterinizi, oyununuzu veya sunumunuzu FLV/MP4/MOV/TS/M3U8 video olarak kodlayıcı ve ayarlar seçeneğinizle kaydedebilirsiniz.

Alternatif olarak, Twitch, YouTube, hitbox.tv, DailyMotion, beam.tv, Livecoding.tv, Facebook Live veya Restream.io gibi platformlar üzerinden canlı yayın desteği sunar.

Program, bu tüm işlemleri yürütmek için çok fazla çaba harcamaz ancak temel konuları öğrenmek için uzun sürmez. Bir kaynak ekleyin, ayarları keşfedin, Kaydet düğmesine tıklayın ve video sonucunu kontrol edin.

  • İşletim Sistemleri: Windows 10, Windows 11, Windows 7 (64 bit), Windows 8
  • Lisans: Açık Kaynaklı (Ücretsiz)
  • Boyut: 117 MB
  • Geliştirici: Açık Yayıncı Yazılım Ekibi
  • Yazılım Maliyeti: Ücretsiz
  • Kategori: Ses, Video ve Fotoğraf
  • Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2023
  • Diller: Türkçe

Windows için OBS Studio İndir

macOS X için OBS Studio İndir

Linux için OBS Studio İndir



Yayımlandı

kategorisi