PES 2011 Türkçe Yama (2023) %100 Çeviri

PES 2011 Türkçe Yama indir

Pro Evolution Soccer 2011 oyununu Türkçe oynamak için İndirilecek TR dil yama eklentisini kurmanız gerekir. Pro Evolution Soccer 2011 (PES 2011 olarak da bilinir), Konami tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisinin 2011 yılı için yayınlanan oyunudur.

Pes 2011 Türkçe Yama Özellikler:

Menü, Görevler ve Oyun İçi: %100

Pes 2011 Türkçe Yama Kurulum Adımları

  1. İndirilen TR dil yama eklentisini indirin
  2. Pro Evolution Soccer 2011 Turkce Yama kurulum dosyasını çalıştırın
  3. Oyunun kurulu olduğu dizini hedef klasör yapın
  4. Kur düğmesine tıklayın.

Pes 2011 Türkçe Yama indirmek için tıklayınız

  • Boyut: 13 MB
  • Lisans: Ücretsiz
  • Geliştirici: Açık kaynaklı
  • Sistem: Windows

PES 2011 Türkçe Yama (Alternatif Dil Paketi)


Spor oyunları tutkunlarının vazgeçilmezi Pro Evolution Soccer serisinin 2011 yılında piyasaya sürdüğü oyunun Türkçe dil desteği için özel olarak hazırlanmış Türkçe dil paketi.

Konami tarafından her yıl çıkarılan ve milyonlar tarafından oynanan Pro Evolution Soccer oyununun 2011 yılında yayınlanan sürümü için Türkçe dil dosyasıdır. Orijinal oyun Türkçe dil desteği sunsa da, oyunun diğer dillere ait sürümlerini kullanan kullanıcılar için Türkçe dil paketi dosyasıdır. Bu dosya oyunun orijinalinden alınmış olup, Türkçe olmayan oyun sürümlerini bu eklenti ile Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

KURULUM:

  • Öncelikle Pro Evolution Soccer 2011 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız.
  • Türkçe yamayı PES 2011 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak yama C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2011img klasörüne kurulacaktır. Eğer oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, kurulum sırasında Gözat… butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
  • Eğer kurulum sonrası Türkçe dil desteği yoksa indirdiğiniz yamayı herhangi bir klasöre çıkarın. Daha sonra çıkan klasördeki dt05_v.img isimli dosyayı oyunun kurulu olduğu dizinde yer alan img klasörü içerisine yükleyin. Daha sonra oyun seçeneklerinden Türkçe dil seçeneğini seçin.

PES 2011 Türkçe Alternatif Yamayı İndirmek için tıklayınız

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 12.5 MB
  • Sürüm: 2023
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: Açık kaynaklı Özgür 

Artık PES oyununu tamamen Türkçeleşmiş olarak oynayabilirsiniz. Oyunun başından sonuna kadar tüm menüleri, açıklamaları ve seçenekleri Türkçeleştirilmiş olacak.

Bu yama nasıl kuruluyor?

Önce PES 2011 oyununu bütünüyle kapatın. Yani arka planda bile çalışmasın. Ardından indirilen Türkçe yama dosyasını Pes 2011’in kurulduğu klasöre kurun. Genellikle bu klasör aşağıdaki gibi olur ve zaten bu yama programı da varsayılan olarak bu klasöre kurulacak.

C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2011img

Sizin bilgisayarda oyun başka bir klasöre kuruluysa, o zaman bu yolu değiştirerek o klasörü seçin.

Eğer sorun çıkarsa, indirdiğiniz yama dosyasının içindeki dt05_v.img dosyasını kopyalayıp yukarıda adresi verilen img klasörünün içine atın ve Pes 2011 oyununun dil seçeneklerine girerek Türkçe’yi seçin.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,