PES 2014

PES 2014 iconPro Evolution Soccer (PES), futbol oyunları arasında yapılmış en mükemmel eser olarak kabul edilir.

Gerçek hayatta futbol deneyimini gerçekçi bir şekilde simüle eder ve gerçek hayattaki her şeyin olabildiğince yakınını sunar.

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve eğlenmek istiyorsanız, PES size uygun bir oyun olacaktır. Oyun kontrolleri öğrenmek kolaydır ve arkadaşlarınızla birlikte oynamak için oyun pad’i kullanabilirsiniz.

Oyun, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi çeşitli ligleri ve şampiyonaları içerir. Bilgisayar karşısında veya başka bir kişiyle oynayabilirsiniz ve grafik kullanıcı arayüzü gerçek insanlar gibi görünür.

Ayrıca, PES oyuncuların gerçek hayatı andıran hareketler yapmasına olanak tanıyan gelişmiş bir AI özelliği de vardır. Örneğin, boşluklara düşme, savunmacıları pozisyonlarından çekme ve keskin devreler yapma gibi.

PES, spor oyunları kategorisinde yer alır ve Windows işletim sistemi için shareware olarak sunulur. Oyunun deneme sürümünü ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz ancak tam sürüme göre bazı kısıtlamalar içerebilir. PES 2014 deneme sürümü tüm yazılım kullanıcılarına ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanılabilir ancak tam sürüme göre bazı kısıtlamalar içerebilir.

  • Boyut: 5.4 GB
  • Lisans: Demo
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: Konami

PES 2014 indirmek için tıklayınız

PES 2014 İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Pro Evolution Soccer 2014 - Gameplay [HD] - YouTube


Bilgisayarda futbol simülasyonu oynamak isteyenlerin alına ilk gelen seçenek olan Pes 2014’ün deneme sürümünü sitemizden indirerek, sunulan takımlardan birini seçip hemen maça başlayabilirsiniz.

Yeni sürümde gerçek futbola oldukça benzetilen ve yeni fizik motoruyla daha sert ve gerçeğe daha uygun ikili mücadeleleri mümkün kılan PES 2014 demosunu tek link olarak aşağıdan indirebilirsiniz.

Not: Bu oyun demo olduğu için sadece belirli futbol kulüpleri ve milli takımları seçebiliyorsunuz ve 5 dakikalık maçlar yapabiliyorsunuz.

PES 2014 screenshot 1

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,