Pivot Animation Türkçe (2023)

Pivot Stickfigure Animator icon

Pivot Animator for Windows PC, 2D sopa-figür yani çubuk şeklinde çöp adam animasyonların geliştirilmesine olanak tanır. Kontroller yeterince basittir ve kullanımı kolaydır.

İyi Özellikler

Program ile çalışırken, sopa figürü çalışma ortamının ortasında konumlandırılır. Zaman çizelgesi, karelerin sırasına göre animasyonun önizlemesini yapmanıza olanak tanır. Program hakkında daha fazla bilgi edinmek için online olarak bir yardım kılavuzu mevcuttur.

Kontroller

Kırmızı butonlar, çalışma ortamını ve sopa figürünü sürüklediğiniz pozisyonu kontrol etmenizi sağlar. Diğer kontroller arasında figürün çevirilmesi, onion skinlerin görüntülenmesi, figürün yansıtılması, figür renginin değiştirilmesi ve seçilen figürün yükseltilmesi veya indirilmesi gibi seçenekler bulunur.

Seçilen figür ölçeklendirilebilir veya başka bir figürle birleştirilebilir. Opaklık ayarlanabilir ve kareler yapıştırılabilir, silinebilir veya kopyalanabilir. Animasyonu oynatmaya hazır olduğunuzda, loop modunu aktifleştirerek kareleri yeniden kullanabilirsiniz. Özel bir arka plan resmi ekleyebilirsiniz, GIF, PNG, JPG veya BMP formatlarından birisini kullanabilirsiniz.

Çöp adam oluşturucu

Kendi sopa figürlerinizi, daire ve çizgi seçeneklerini kullanarak oluşturabilirsiniz. Diğer seçenekler arasında kalınlık ayarı, bölüm çoğaltma, statik üretim ve daha fazlası bulunur.

Dışa Aktarma

Program, PIV formatında kaydetme ve dışa aktarma imkanı sunar. Bu, gelecekte sopa figürlerinizi içe aktarma ve düzenlemenizi sağlar. Farklı bir formatda dışa aktarmak isterseniz, GIF, JPEG, PNG veya AVI gibi seçenekler de mevcut. Bu, onları web sayfalarında resim veya video içeriği olarak kullanmanıza olanak tanır.

Animasyon Oluşturucu

Pivot Animator, Adobe Animate veya Autodesk Maya gibi çok sayıda özellik sunmaz ancak kullanımı kolay kontrolleri vardır. Herhangi bir deneyim seviyesine sahip insanlar programı kullanmak için rahat bulacaktır. Sonuçlar da etkilidir.

Lisans Ücretsiz
Sistem Windows
Kategori Animasyon
Dil İngilizce

Yaratıcı Motus Yazılım
Indirme 212.307

Pivot Animation 2023 indirmek için buraya tıklayınız

Sistem Gereksinimleri:

– Service Pack 1 veya üzeri yüklü Windows 7. Windows 10 önerilir.
– Bir Grafik İşlem Birimi (GPU).
– DirectX sürüm 11 veya üzeri. Arama çubuğundan ‘dxdiag’ komutunu çalıştırın ve Sistem sekmesindeki DirectX Sürümü’nü kontrol edin. – En az 4GB RAM belleği önerilir.

– Kurulum dosyaları için 60MB Sabit Disk alanı.


Pivot Animation ile son derece kolay ve hızlı bir şekilde çöp adam çizebilir ve dilediğiniz gibi hareket ettirerek animasyonlar oluşturabilirsiniz.

İster kız ister erkek çöp adamlar çizin ve içinde bulundukları ortamı tamamen kendi hayalinizdeki gibi şekillendirin.

Sıradan ev kullanıcılarının eğlenceli animasyonlar yapması, komik fotoğraflar ve GIF destekli animasyonlar hazırlaması için özel olarak dizayn edilmiştir.

Güvenlik notu: Bu programın en son sürümü çok sayıda zararlı yazılım (virüs) içerdiği için, biz tamamen temiz ve güvenli olan bir önceki sürümünü yani 2.2.5 sürümünü sitemizde paylaşıyoruz. Eğer son sürümü indirmek isterseniz, aşağıdaki alternatif indirme linkine tıklayarak indirebilirsiniz. Fakat onun üstündeki büyük boyutlu indirme linkine tıklayarak güvenli ve virüssüz olan eski sürümü indirebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,