playstation 4 call of duty ww2

Call of Duty: WWII Konusu

Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 3 Kasım 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın Avrupa cephesinde geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun 1. Piyade Tümeni’nin bir üyesi olan Kıdemli Çavuş Ronald “Red” Daniels’ı kontrol ediyor. Daniels, Normandiya Çıkarması’ndan başlayarak, Ardenler Ormanı Muharebesi’ne kadar çeşitli tarihi olaylarda yer alıyor.

Oyunun hikayesi, Daniels’ın ve birliğinin Avrupa’daki ilerleyişini takip ediyor. Oyuncu, çeşitli görevlerde düşman askerleriyle savaşıyor, hedefleri ele geçiriyor ve müttefikleri kurtarıyor. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın acımasızlığını ve askerlerin yaşadığı zorlukları gerçekçi bir şekilde tasvir ediyor.

Call of Duty: WWII, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övgüyle karşılandı. Oyun, 2017 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: WWII Dosyası

  • Üretici Firma: Sledgehammer Games
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 60 GB

Call of Duty: WWII Dosyası İndirme Linki

Call of Duty: WWII Dosyası İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi