ps3 call of duty black ops 2 fiyat

Call of Duty: Black Ops 2 Fiyatı, Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops 2, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 13 Kasım 2012’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Black Ops’un devamı niteliğindedir ve oyunun olayları, ilk oyunun sona ermesinden dokuz yıl sonra geçmektedir.

Call of Duty: Black Ops 2, oyunculara tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı oyun modu sunmaktadır. Tek oyunculu modda, oyuncular David Mason adlı bir karakteri kontrol ederek, 2025 yılında geçen bir hikayeyi takip etmektedirler. Çok oyunculu modda ise, oyuncular çeşitli haritalarda ve oyun modlarında birbirleriyle rekabet edebilmektedirler.

Call of Duty: Black Ops 2, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü topladı. Oyun, piyasaya sürüldüğü yılın en çok satan oyunlarından biri oldu ve birçok ödül kazandı.

Call of Duty: Black Ops 2 Fiyatı

Call of Duty: Black Ops 2’nin fiyatı, platformuna göre değişmektedir. Oyunun Steam’deki fiyatı 199 TL’dir. PlayStation Store’daki fiyatı ise 249 TL’dir. Xbox Live Marketplace’teki fiyatı ise 299 TL’dir.

Call of Duty: Black Ops 2 Konusu

Call of Duty: Black Ops 2’nin konusu, 2025 yılında geçmektedir. Oyun, David Mason adlı bir karakteri kontrol ederek, bir terörist örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını engellemeye çalışmaktadır. Oyunun hikayesi, çeşitli ülkelerde ve farklı zaman dilimlerinde geçmektedir.

Call of Duty: Black Ops 2 İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops 2’yi aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Call of Duty: Black Ops 2 Üretici Firması

Call of Duty: Black Ops 2, Treyarch tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayınlanmıştır.

Call of Duty: Black Ops 2 Ücretsiz mi?

Call of Duty: Black Ops 2, ücretsiz değildir. Oyunun fiyatı, platformuna göre değişmektedir.

Call of Duty: Black Ops 2 Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Black Ops 2, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Windows 7 (64-bit)
  • Windows 8 (64-bit)
  • Windows 10 (64-bit)
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Call of Duty: Black Ops 2 Dosya Boyutu

Call of Duty: Black Ops 2’nin dosya boyutu, platformuna göre değişmektedir. Oyunun Steam’deki dosya boyutu 45 GB’tır. PlayStation Store’daki dosya boyutu ise 50 GB’tır. Xbox Live Marketplace’teki dosya boyutu ise 55 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi