pubg mobile lite nasıl indirilir windows 7

PUBG Mobile Lite Nasıl İndirilir Windows 7?

PUBG Mobile Lite, popüler battle royale oyunu PUBG Mobile’ın daha düşük özellikli cihazlara yönelik bir versiyonudur. Oyun, 100 oyuncunun bir adaya paraşütle atlayıp hayatta kalmak için savaştığı bir battle royale oyunudur. Oyuncular, adada bulunan silahları ve ekipmanları kullanarak diğer oyuncuları öldürmeye ve hayatta kalmaya çalışırlar. Son ayakta kalan oyuncu veya takım oyunu kazanır.

PUBG Mobile Lite, PUBG Mobile’ın tüm temel özelliklerine sahiptir, ancak daha düşük özellikli cihazlarda çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Oyunun grafikleri ve ses efektleri daha düşük kalitededir ve oyun daha küçük bir haritada oynanmaktadır. Bu sayede, PUBG Mobile Lite daha düşük özellikli cihazlarda bile sorunsuz bir şekilde çalışabilir.

PUBG Mobile Lite, Windows 7 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bilgisayarlarda oynanabilir. Oyunu indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. PUBG Mobile Lite’ın resmi web sitesine gidin.
  2. “İndir” düğmesine tıklayın.
  3. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, .exe dosyasını çalıştırın.
  4. Kurulum işlemini tamamlayın.
  5. Oyunu başlatın ve oynamaya başlayın.

PUBG Mobile Lite, ücretsiz bir oyundur. Oyunun herhangi bir ücret ödemeden indirebilir ve oynayabilirsiniz. Ancak, oyunda bazı ek özellikler ve öğeler satın almak için oyun içi para birimi kullanabilirsiniz.

PUBG Mobile Lite, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur. Oyunun dosya boyutu yaklaşık 500 MB’dir.

PUBG Mobile Lite İndirme Linki:

PUBG Mobile Lite İndir

Üretici Firma:

Tencent Games

Ücretsiz mi?:

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri:

Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu:

500 MB


Yayımlandı

kategorisi