Realtek High Definition Audio Driver

Realtek High Definition Audio Drivers

Realtek HD Audio Sürücüleri X64, destekleyen 64bit PC’lerde yüksek kaliteli ses dinlemenize olanak tanıyan ücretsiz sürücülerdir.

Bilgisayarınızda ses duymanızı değiştirecek önemli bir ekipman olsa da, kurulumu, yönetimi veya bile bulması her zaman kolay değildir. Ancak bilgisayarınız Realtek sesini destekliyorsa, ne olursa olsun erişmek isteyeceğiniz bir şeydir.

Sık sık yönetilmesi zor olan ses sürücüleri Sürücüler aslında bir bilgisayardaki diğer yazılımların donanım ile konuşmasına olanak tanıyan yazılımlardır.

Onlar farklı yönleri etkiler, bu nedenle klavye sürücüleriyle konuşan bir set sürücüye, video sürücüleriyle konuşan başka birine ve ses kurulumuna konuşan üçüncüye sahip olabilirsiniz vb.

Onları güncel tutmanız gerekir, etkili bir şekilde çalışmalarını sağlamak için, bu nedenle Realtek Audio Sürücülerini indirmek isteyebilirsiniz.

Realtek HD Audio sürücülerinin indirilip yüklenmesi kolayca tahmin edilemez. Eğer şanslıysanız, tüm işlem oldukça basit olacak – indir, aç ve kurulum sihirbazını takip et.

En iyi senaryoda bile, bu biraz zaman alıcıdır – eski sürücüler kaldırılmalı ve bilgisayar yeniden başlatılmalı ve yenileri yüklenmeli ve bilgisayar tekrar yeniden başlatılmalıdır. Kullanıcı olarak sizin yapmanız gereken oldukça azdır, ancak bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekir.

Eğer şanssızsanız, bilgisayarınız bu zamanda diğer güncellemeleri de yüklemek için kullanacak, bu işlemi daha da geciktirecektir.

Realtek sürücülerinizle etkileşim Bilgisayarınıza bağlı olarak sürücülerle etkileşim daha az veya daha fazla kolay olacaktır. Bazı kullanıcılar Realtek Audio Console adlı Windows Mağazası uygulamasını kullanabilecektir.

Diğerleri Realtek program dosyalarına erişerek RtkNGUI64’ü açmak zorunda kalacaktır ve hala daha fazla kişi Realtek Audio HD yöneticisini kontrol paneli aracılığıyla erişebilecektir.

Bu çeşitlilik karışıklık yaratır ve hangisinin sizin için çalışacağını bilmek zor olduğu için, sadece ses kurulumlarına ilgi duyan kullanıcılar bu işlemi sonuna kadar izleyecektir.

Hem Windows 7 hem de Vista için uyumlu olan ses sürücüsüdür. 32-bit ve 64-bit sistemlere yükleyebilirsiniz. Ses aygıtı ile ilgili problemleri çözmek için bu sürücüden faydalanabilirsiniz. Üstelik Windows 8 işletim sistemini desteklemektedir.

Realtek High Definition Audio Driver ile ilgili görsel sonucu

Realtek High Definition Audio Driver İndirmek İçin Tıklayınız

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: Realtek Semiconductor Corp.
  • Boyut: 168.6 MB
  • Arayüz: İngilizce
  • Sistem:Windows

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,