recep ivedik palyaço hikayesi

Recep İvedik Palyaço Hikayesi

Recep İvedik, küçük bir kasabada yaşayan, saf ve iyi kalpli bir adamdır. Bir gün, kasabaya bir palyaço gelir. Palyaço, çok yeteneklidir ve yaptığı gösterilerle herkesi eğlendirir. Recep İvedik de palyaçoyu çok sever ve onunla arkadaş olur.

Bir gün, palyaço kasabadan ayrılmak zorunda kalır. Recep İvedik çok üzülür ve palyaçoyu özlemeye başlar. Birkaç gün sonra, Recep İvedik palyaçodan bir mektup alır. Mektupta, palyaçonun yeni bir işe başladığı ve çok mutlu olduğu yazmaktadır. Recep İvedik, palyaçonun mutlu olduğunu öğrenince sevinir.

Birkaç ay sonra, Recep İvedik palyaçoyu tekrar görür. Palyaço, kasabaya geri dönmüştür. Recep İvedik çok sevinir ve palyaçoyu karşılar. Palyaço, Recep İvedik’e yeni işinden ve yaşadığı güzel şeylerden bahseder. Recep İvedik de palyaçoya kendi hayatından bahseder.

Palyaço, Recep İvedik’in hayatını dinledikten sonra ona bir tavsiye verir. Palyaço, Recep İvedik’e hayallerinin peşinden gitmesini ve asla vazgeçmemesini söyler. Recep İvedik, palyaçonun sözlerini dinler ve hayallerinin peşinden gitmeye karar verir.

Recep İvedik, çok çalışır ve sonunda hayallerine kavuşur. Recep İvedik, başarılı bir iş adamı olur ve çok mutlu bir hayat yaşar. Recep İvedik, palyaçonun kendisine verdiği tavsiyeyi asla unutmaz ve her zaman hayallerinin peşinden gider.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi