rehberinde kayıtlı olmadığım kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim

Rehberinizde Kayıtlı Olmayan Kişinin Çevrimiçi Olup Olmadığını Görebilir misiniz?

Günümüzde, internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Arkadaşlarımızla ve ailemizle iletişim kurmak, bilgi edinmek, alışveriş yapmak ve daha birçok şey için interneti kullanıyoruz. Bu nedenle, çevrimiçi olduğumuzda kimlerin çevrimiçi olduğunu merak etmemiz oldukça doğal.

Ancak, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek her zaman mümkün değildir. Bu, kullandığınız platformun özelliklerine ve diğer kişinin gizlilik ayarlarına bağlıdır.

WhatsApp

WhatsApp, dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. WhatsApp’ta, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. WhatsApp’ı açın.
  2. “Ayarlar” bölümüne gidin.
  3. “Gizlilik” bölümüne dokunun.
  4. “Son Görülme” seçeneğini bulun.
  5. “Herkes” seçeneğini seçin.

Bu adımları izledikten sonra, rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler de dahil olmak üzere, çevrimiçi olan herkesi görebileceksiniz.

Facebook

Facebook, dünyanın en büyük sosyal medya platformudur. Facebook’ta, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Facebook’u açın.
  2. Arkadaş listenizi açın.
  3. “Çevrimiçi Arkadaşlar” bölümüne bakın.

Bu bölümde, rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler de dahil olmak üzere, çevrimiçi olan tüm arkadaşlarınızı görebileceksiniz.

Instagram

Instagram, dünyada en çok kullanılan fotoğraf ve video paylaşım platformudur. Instagram’da, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Instagram’ı açın.
  2. Keşfet bölümüne gidin.
  3. “Canlı Yayınlar” bölümüne bakın.

Bu bölümde, rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler de dahil olmak üzere, canlı yayın yapan tüm kullanıcıları görebileceksiniz.

Twitter

Twitter, dünyada en çok kullanılan mikroblog platformudur. Twitter’da, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. Twitter’ı açın.
  2. Ana sayfanıza gidin.
  3. “Trendler” bölümüne bakın.

Bu bölümde, rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler de dahil olmak üzere, en çok konuşulan konuları ve kullanıcıları görebileceksiniz.

LinkedIn

LinkedIn, dünyada en çok kullanılan profesyonel sosyal medya platformudur. LinkedIn’de, rehberinizde kayıtlı olmayan bir kişinin çevrimiçi olup olmadığını görmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

  1. LinkedIn’i açın.
  2. Ana sayfanıza gidin.
  3. “Kim Çevrimiçi” bölümüne bakın.

Bu bölümde, rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler de dahil olmak üzere, çevrimiçi olan tüm kullanıcıları görebileceksiniz.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi