resident evil 3 türkçe yama

Resident Evil 3: Nemesis, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir hayatta kalma korku oyunudur. Oyun, 1999 yılında PlayStation için piyasaya sürüldü ve daha sonra Windows, Dreamcast, GameCube ve Xbox’a taşındı. Oyun, Resident Evil serisinin üçüncü ana oyunudur ve Resident Evil 2’nin olaylarından birkaç ay sonra geçmektedir.

Oyunun konusu, Raccoon City’deki bir salgın sırasında hayatta kalmaya çalışan Jill Valentine adlı bir S.T.A.R.S. üyesinin etrafında dönmektedir. Salgın, T-virüsü adı verilen bir virüsün yayılması sonucu ortaya çıkmıştır ve virüs, insanları zombilere ve diğer canavarlara dönüştürmektedir. Jill, şehrin sokaklarında ve kanalizasyonlarında ilerlerken, zombiler, köpekler, örümcekler ve diğer yaratıklarla savaşmak zorundadır. Ayrıca, Nemesis adlı bir yaratık da Jill’i takip etmektedir ve onu öldürmeye çalışmaktadır.

Resident Evil 3, Resident Evil serisinin en popüler oyunlarından biridir ve eleştirmenler tarafından da beğenilmiştir. Oyun, grafikleri, oynanışı ve atmosferi nedeniyle övgü almıştır. Resident Evil 3, Resident Evil serisinin hayranları için mutlaka oynanması gereken bir oyundur.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi