sağlam indir call of duty world at war

Call of Duty: World at War Konusu

Call of Duty: World at War, 2. Dünya Savaşı’nın Pasifik ve Doğu Cephesi’nde geçen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2008 yılında Treyarch tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı. Oyun, Call of Duty serisinin beşinci oyunudur ve Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir.

Oyun, Pasifik Cephesi’nde ABD Deniz Piyadeleri’nin ve Doğu Cephesi’nde Sovyet Kızıl Ordusu’nun kontrolünü oyuncuya verir. Oyuncu, bu iki cephede çeşitli görevlerde yer alır ve düşman askerleriyle savaşır. Oyunun Pasifik Cephesi’ndeki bölümleri, Iwo Jima ve Okinawa gibi gerçek savaşlara dayanmaktadır. Doğu Cephesi’ndeki bölümler ise Stalingrad ve Kursk gibi gerçek savaşlara dayanmaktadır.

Call of Duty: World at War, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Oyun, 2008 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu ve birçok ödül kazandı.

Call of Duty: World at War İndir

Call of Duty: World at War, Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve Nintendo DS platformları için yayınlandı. Oyunun Windows sürümü, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun diğer platformlar için sürümleri ise artık satışta değildir.

Call of Duty: World at War Üretici Firması

Call of Duty: World at War, Treyarch tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı. Treyarch, Call of Duty serisinin birçok oyununu geliştirmiştir. Activision ise dünyanın en büyük video oyun yayıncılarından biridir.

Call of Duty: World at War Ücretsiz mi?

Call of Duty: World at War, ücretsiz değildir. Oyunun Windows sürümü, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun diğer platformlar için sürümleri ise artık satışta değildir.

Call of Duty: World at War Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: World at War, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur. Oyunun diğer platformlar için sürümleri ise artık satışta değildir.

Call of Duty: World at War Dosya Boyutu

Call of Duty: World at War’un Windows sürümünün dosya boyutu yaklaşık 12 GB’tır. Oyunun diğer platformlar için sürümlerinin dosya boyutları ise farklılık göstermektedir.

Call of Duty: World at War İndirme Linki

Call of Duty: World at War İndir


Yayımlandı

kategorisi