şano internet cafe

Şano İnternet Cafe: Nostaljik Bir Yolculuk

Şano İnternet Cafe, 2000’li yılların başında Türkiye’de büyük bir popülerlik kazanan bir bilgisayar oyunu. Oyun, küçük bir kasabada bulunan bir internet kafeyi konu alıyor ve oyuncular kafeyi yöneterek para kazanmaya çalışıyorlar. Şano İnternet Cafe, basit ama eğlenceli oynanışı ve nostaljik atmosferiyle oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Oyun, oyuncuların kafeyi yönetmelerini ve müşterilere hizmet etmelerini sağlıyor. Oyuncular, müşterilere bilgisayar kiralayabilir, yiyecek ve içecek satabilir ve hatta oyun turnuvaları düzenleyebilirler. Oyunun amacı, kafeyi mümkün olduğunca fazla para kazanacak şekilde yönetmek.

Şano İnternet Cafe, 2000’li yılların başında Türkiye’de büyük bir popülerlik kazandı. Oyun, basit ama eğlenceli oynanışı ve nostaljik atmosferiyle oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Oyun, günümüzde hala bazı oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor.

Şano İnternet Cafe Dosyası

Şano İnternet Cafe dosyası, oyunun kurulum dosyasıdır. Dosya, oyunun resmi web sitesinden veya çeşitli oyun indirme sitelerinden indirilebilir. Dosyanın boyutu yaklaşık 100 MB’dir. Dosya, Windows işletim sistemleriyle uyumludur.

Şano İnternet Cafe Ücretsiz mi?

Şano İnternet Cafe, ücretsiz bir oyundur. Oyunun resmi web sitesinden veya çeşitli oyun indirme sitelerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Şano İnternet Cafe Üretici Firması

Şano İnternet Cafe, Eflatun Software tarafından geliştirilmiştir. Eflatun Software, Türkiye’de kurulmuş bir oyun geliştirme şirketidir. Şirket, Şano İnternet Cafe’nin yanı sıra, Şirinler, Keloğlan ve Pamuk Prenses gibi birçok popüler oyunu geliştirmiştir.

Şano İnternet Cafe İndirme Linki

Şano İnternet Cafe İndir


Yayımlandı

kategorisi