seraph of the end 3 sezon

Seraph of the End 3. Sezon: Konusu ve İlgili Kaynaklar

Seraph of the End, Takaya Kagami tarafından yazılan ve Yamato Yamamoto tarafından çizilen bir Japon manga serisidir. Seri, 2012 yılında Shueisha’nın Jump SQ dergisinde yayınlanmaya başladı ve 2021 yılında sona erdi. Manga, 2015 yılında Wit Studio tarafından anime televizyon dizisine uyarlandı. Animenin ikinci sezonu 2016 yılında yayınlandı.

Seraph of the End’in konusu, 2012 yılında meydana gelen ve insanlığın neredeyse tamamını yok eden bir virüs salgınıyla başlar. Virüs, yalnızca 13 yaşından küçük çocukları etkilemez ve bu çocuklar vampirler tarafından kaçırılır ve çiftliklerde tutulur. Yuuichiro Hyakuya, virüsten kurtulan birkaç çocuktan biridir ve Mikaela Hyakuya adlı bir vampir tarafından kurtarılır. Yuuichiro, Mikaela’yı kurtarmak ve vampirlerden intikam almak için bir vampir avcısı olmaya karar verir.

Seraph of the End’in 3. sezonu, 2023 yılında yayınlanması planlanmaktadır. Sezonun konusu, Yuuichiro ve arkadaşlarının vampirlerle olan savaşına odaklanacaktır. Sezon ayrıca, Mikaela’nın geçmişi ve vampirlerin kökenleri hakkında daha fazla bilgi verecektir.

Seraph of the End 3. Sezon ile ilgili faydalı siteler ve ilgili dosyalar:

  • Seraph of the End resmi web sitesi: https://seraphoftheend.com/
  • Seraph of the End anime dizisinin resmi web sitesi: https://www.funimation.com/shows/seraph-of-the-end/
  • Seraph of the End manga serisinin resmi web sitesi: https://www.viz.com/seraph-of-the-end
  • Seraph of the End 3. Sezon fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=q123456789
  • Seraph of the End 3. Sezon karakter posterleri: https://www.animenewsnetwork.com/news/2023-01-01/seraph-of-the-end-vampire-reign-anime-reveals-new-character-visuals/.186033

Yayımlandı

kategorisi