SiteSistem Apartman ve Site Yönetim Programı

Apartmanda yöneticilik yapmak normalde çok zor ve meşakkatli bir iştir. Çok sayıda bina sakininin ödemelerini takip ve kontrol altında tutmak, bina gelir ve giderlerini kayıt altına almak ve yapılan harcamaların nereye, ne zaman, ne kadar yapıldığını takip etmek oldukça karmaşık, zor ve zaman alan bir işti.

Fakat artık tüm bu işleri tek bir yerden üstelik kolaylıkla yapabileceğiniz bir site yönetim yazılımı var.

SiteSistem Apartman ve Site Yönetim Programı sayesinde tüm bu zorlu apartman yönetim işlemlerini tek bir yazılım ekranında farklı modüller üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Programın başlıca özellikleri:
– ÜYELERİ OTOMATİK OLARAK BORÇLANDIRMA ÖZELLİĞİ – KOLAY VE ANLAŞILIR- OTOMATİK GECİKME FAİZİ UYGULAMA ÖZELLİĞİ- SADE VE PRATİK- SMS İLE BORÇ HATIRLATMA ÖZELLİĞİ- GÜVENLİ KOLAY VE PRATİK TAHSİLAT GİRİŞİ YAPAR- MAL SAHİBİ-KİRACI AYRIMI YAPAR- GÜNLÜK YEDEKLEME- İHTİYACINIZ OLAN TÜM RAPORLARI VERİR- MAL SAHİBİ, KİRACI BORÇLARINI AYRI AYRI TAKİP EDEBİLME ÖZELLİĞİ- YAKIT, AİDAT, DEMİRBAŞ GİBİ BİLGİ GİRİŞ VE ÇIKIŞI YAPABİLME ÖZELLİĞİ

Güvenlik Raporu: %100 temiz. Bu programda hiçbir zararlı yazılım kesinlikle yoktur. Antivirüs raporuna buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,