Social Empires

Social Empires

Social Point tarafından sunulan Social Empires oyununda, tarım, inşa etme ve savaşma alanlarının birleştirilmesi sizleri bekliyor!

Özellikle, bu oyun size tahıl ekme, askerlerin eğitimi ve çirkin troll’ları öldürme gibi çeşitli aktiviteler yapma olanağı verir.

Temel amacınız kendi imparatorluğunuzu kurmak ve dünyayı fethetmektir, bu nedenle ordunuzu geliştirmemeniz için unutmayın. Gerçek zamanlı strateji oyunu olan Social Empires, troll saldırılarını, hasatı toplamayı vb. kaçırmamak için ekranınızı iyi takip etmenizi gerektirir. İyi şanslar!

Social Empires, strateji oyunlarını sevenler için geliştirilmiş ve kendi şehrinizi kurarak dünyayı fethedebileceğiniz ücretsiz bir şehir kurma oyunudur.

Bu oyunda kendinize sıfırdan hayalinizdeki gibi bir şehir kurun ve dünyayı fethetmeye çalışın. Oyundaki rakipleriniz de bu oyunu iyi bilen gerçek insanlar olacak. Bu insanlara karşı bölgenizi koruyup ayakta kalmak için ne gerekiyorsa ypacaksınız.

Oyundaki grafikler oldukça fantastik bir manzara sunuyor. Rakip şehirleri yok etmek için ejderhaların gücünden yararlanacaksınız. Görevden göreve koşarken aynı zamanda maceradan da maceraya koşacaksınız. Amacınız dünyanın en iyisi olmaktan ibaret.

Social Empires iphone ile ilgili görsel sonucu

Not: Bu oyun Apple uygulama mağazasından silinmiştir. Buna en çok benzeyen ve neredeyse tıpatıp aynısı olan iki harika oyunu aşağıdan yükleyebilirsiniz:

https://itunes.apple.com/tr/app/majesty-the-fantasy-kingdom-sim/id455219788?l=tr&mt=8


https://itunes.apple.com/tr/app/majesty-the-fantasy-kingdom-sim/id455219788?l=tr&mt=8

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi