spider-man: no way home bilet al

Spider-Man: No Way Home Konusu

Spider-Man: No Way Home, 2021 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmi ve Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) 27. filmi. Film, Columbia Pictures, Marvel Studios ve Pascal Pictures tarafından ortaklaşa yapımcılığını üstlendi ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtıldı. Jon Watts’ın yönettiği ve Chris McKenna ve Erik Sommers’ın senaryosunu yazdığı filmde Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Thomas Haden Church ve Rhys Ifans rol alıyor.

Filmde, Spider-Man’in gizli kimliği Mysterio tarafından ifşa edildikten sonra, Peter Parker (Holland), Doktor Strange’den (Cumberbatch) yardım ister. Strange, bir büyü yaparak Peter’ın kimliğini herkesin unutmasını sağlar, ancak büyü ters gider ve çoklu evren açılır. Bu durum, geçmiş Spider-Man filmlerinden tanıdığımız kötü adamların MCU’ya gelmesine neden olur.

Peter, Doktor Strange ile birlikte, çoklu evrenden gelen kötü adamları durdurmaya çalışır. Ancak, bu sırada kendi hayatı da tehlikeye girer. Peter, sevdiklerini korumak için, çok zor kararlar vermek zorunda kalır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi