steam bakiyesini nakite çevirme

Steam Bakiyesini Nakite Çevirme

Steam, oyuncuların oyun satın alabileceği, indirebileceği ve oynayabileceği bir dijital dağıtım platformudur. Steam’de oyun satın almak için Steam cüzdanınızı kullanabilirsiniz. Steam cüzdanınıza para eklemek için kredi kartı, banka kartı veya PayPal kullanabilirsiniz.

Steam bakiyenizi nakite çevirmek istiyorsanız, bunu birkaç farklı şekilde yapabilirsiniz.

1. Steam Cüzdanınızı Başka Bir Kullanıcıya Satın

Steam cüzdanınızı başka bir kullanıcıya satarak nakite çevirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Steam’in topluluk pazarını kullanabilirsiniz. Topluluk pazarında, Steam cüzdanınızı belirli bir fiyata satışa çıkarabilirsiniz. Başka bir kullanıcı Steam cüzdanınızı satın aldığında, para Steam cüzdanınıza yatırılacaktır. Daha sonra, Steam cüzdanınızdaki parayı banka hesabınıza çekebilirsiniz.

2. Steam Oyunlarınızı Satın

Steam oyunlarınızı satarak da Steam bakiyenizi nakite çevirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Steam’in topluluk pazarını veya üçüncü taraf oyun satış sitelerini kullanabilirsiniz. Topluluk pazarında, Steam oyunlarınızı belirli bir fiyata satışa çıkarabilirsiniz. Üçüncü taraf oyun satış sitelerinde ise, Steam oyunlarınızı doğrudan diğer kullanıcılara satabilirsiniz.

3. Steam Hediye Kartlarınızı Satın

Steam hediye kartlarınızı satarak da Steam bakiyenizi nakite çevirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Steam’in topluluk pazarını veya üçüncü taraf hediye kartı satış sitelerini kullanabilirsiniz. Topluluk pazarında, Steam hediye kartlarınızı belirli bir fiyata satışa çıkarabilirsiniz. Üçüncü taraf hediye kartı satış sitelerinde ise, Steam hediye kartlarınızı doğrudan diğer kullanıcılara satabilirsiniz.

4. Steam Bakiyenizi Banka Hesabınıza Çekin

Steam bakiyenizi banka hesabınıza çekerek de nakite çevirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Steam’in web sitesine giriş yapın ve “Cüzdan” bölümüne gidin. Ardından, “Para Çek” düğmesine tıklayın ve banka hesabınızı seçin. Daha sonra, çekmek istediğiniz tutarı girin ve “Para Çek” düğmesine tekrar tıklayın. Para, birkaç gün içinde banka hesabınıza yatırılacaktır.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi