Tetris Oyunu

Tetris Classic indir

Tetris oyunu bilgisayarlar için uyarlanmıştır ve tüm uyumlu renkleri toplamakta ve skorlar elde etmektedir. Seviye atlamakta ve en eğlenceli anları yaşamaktadır.

Tetris Ultimate | Ubisoft (AU)

TETRIS, Windows bilgisayarlarda oynayabileceğimiz resmi Tetris oyunudur.

Oyunun amacı, tepeden aşağıya düşen farklı şekillerdeki cisimleri birbirleriyle uyumlu bir şekilde tabana yerleştirmektir. Birleştirdiğimiz cisimler arasında boşluk kalmaması halinde bizlere puan kazandırmaktadır.

TETRIS, yenilenmiş grafikleri ve canlı renkleri ile süslenmiştir. Kontrolleri dokunmatik cihazlara uygun hale getirilmiştir ve oyun akıcı bir şekilde çalışmaktadır.

Oyunun içeriği farklı oyun modları ile zenginleştirilmiştir.

Marathon Mode ve TETRIS Galaxy adlı iki oyun modu oyunseverlere sunulmaktadır. TETRIS oyununda elde ettiğimiz başarıları kaydediyor ve yüksek puanlarımızı Facebook üzerinden paylaşabiliyoruz.

Aynı zamanda liderlik sıralamalarına girebiliyoruz.

Değişik renk, çeşit ve boyuta sahip olan parçaları uygun yerlere yerleştirerek aynı sırayı yakalayıp yok etme oyunu olan Tetris’i sitemizden ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Sunduğumuz bu sürüm dünyada ve ülkemizde eskiden beri Tetris’in en çok sevilen pc versiyonudur.

Tetris hem bir zeka, hem de bir hız oyunudur. Hızlı ve pratik düşünmeyi geliştirir.

Bilgisayar İçin Tetris Oyunu İndir

Tetrisi İyi Oynamak İçin Tüyolar

  • Tetromino’ları yerleştirirken, boşlukları doldurmak için yerleştirin. Boşlukları doldurarak daha hızlı ve daha yüksek skorlar elde edebilirsiniz.
  • Tetromino’ları döndürmeden önce, nerede yerleştireceğinizi düşünün. Hangi şekilde yerleştirirseniz, o kadar kolay o satırı tamamlamak ve puan kazanmak olacaktır.
  • Her seferinde yerleştirebileceğiniz birkaç tetromino var, bu yüzden hızlı düşünün ve hızlı hareket edin.
  • Hangi tetrominoyu kullanacağınızı önceden planlamak, oyunu kontrol etmenizi ve daha yüksek skorlar elde etmenizi kolaylaştırır.
  • Dikey olarak yerleştirilmiş tetrominolar, daha hızlı ve daha yüksek skorlar elde etmenizi sağlar.
  • Başlangıçta daha yavaş oynayın, oyun hızı zaman içinde artacaktır. Başlangıçta daha yavaş oynamak, oyunun kontrolünü kazanmanıza ve daha yüksek skorlar elde etmenize olanak tanır.

Bilgisayar İçin Tetris Oyunu İndir

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,