Türkiye Haritası Oyunu

Maalesef güzel yurdumuzda pek çok vatandaşımız hangi ilin nerede olduğunu pek bilmiyor. Coğrafya bilgisi genel olarak düşük düzeyde bir milletiz. Çok az kişi Türkiye haritası üzerinde hangi ilin nerede olduğunu doğru bir şekilde doldurabilir. Bence bu çok büyük bir ayıp ve eksikliktir.

Biz bu ülkeyi kolay elde etmedik. Uğrunda kaç şehit verdik ve halen de veriyoruz.

Sitemizden indireceğiniz bu ücretsiz ve Türkçe program sayesinde 81 ilin harita üzerindeki yerini ve konumunu kolayca öğrenebilir hatta ezberleyebilirsiniz.

Oyun şeklinde harita bilgisi öğreten bu programda doğru cevaba 10 puan kazanırken, yanlış cevaba 1 puan kaybediyorsunuz. Ayrıca çocuklarınızın grafiksel zekasını geliştirmek için de bu programdan faydalanabilirsiniz.

Böylece bundan sonra hangi şehir hangisiyle komşu, Türkiye’nin doğusunda, batısında, kuzeyinde ve güneyinde bulunan şehirlerin isimleri nelermiş hepsini rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

İndireceğiniz bu program antivirüs testinden %100 temiz olarak geçti. Hiçbir zararlı yazılım içermez. Dilerseniz güvenlik raporuna buradan bakabilirsiniz. Bulunan zararlı sıfırdır.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,