volfied oyunu indir windows 7 uyumlu

Volfied Oyunu: Klasik Bir Uzay Atıcısının Hikayesi

Volfied, 1989 yılında Taito tarafından yayınlanan klasik bir uzay atıcısı oyunudur. Oyun, uzay gemisini kontrol eden ve düşman uzay gemilerini ve diğer tehditleri yok etmeye çalışan bir pilotun rolünü üstlendiğiniz birinci şahıs perspektifinden oynanır. Volfied, basit ama bağımlılık yapan oynanışı, renkli grafikleri ve akılda kalıcı müziğiyle hızla popüler oldu ve arcade salonlarında ve ev konsollarında bir hit haline geldi.

Oyunun Konusu

Volfied’in hikayesi, uzaylı bir ırk olan Volfians’ın Dünya’yı işgal etmesiyle başlar. Volfians, Dünya’nın kaynaklarını ele geçirmek ve gezegeni kendi gezegenleri Volfius’a dönüştürmek için kararlıdır. Dünya hükümeti, Volfians’ı durdurmak için bir filo uzay gemisi gönderir, ancak Volfians’ın üstün teknolojisi karşısında yenilirler.

Dünya’nın son umudu, Volfians’ı yenebilecek tek kişi olan pilot Volfied’dir. Volfied, özel olarak tasarlanmış bir uzay gemisine biner ve Volfians’ın ana gezegeni Volfius’a doğru yola çıkar. Volfied, yolculuğu boyunca Volfians’ın uzay gemileriyle savaşır, gezegenlerine iniş yapar ve Volfians’ın üslerini yok eder. Sonunda, Volfied Volfius’a ulaşır ve Volfians’ın lideri olan Volfied Kralı ile karşı karşıya gelir. Volfied, Volfied Kralı’nı yenmeyi başarır ve Volfians’ı Dünya’dan kovmayı başarır.

Oyunun Özellikleri

Volfied, basit ama bağımlılık yapan oynanışı, renkli grafikleri ve akılda kalıcı müziğiyle öne çıkan bir oyundur. Oyun, aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Birinci şahıs perspektifinden oynanan uzay atıcısı oyunu
  • Çeşitli düşman uzay gemileri ve diğer tehditler
  • Güçlendirmeler ve özel silahlar
  • Renkli grafikler ve akılda kalıcı müzik
  • Çok oyunculu mod

Volfied’i İndirin

Volfied, Windows 7 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumludur. Oyunun dosya boyutu yaklaşık 1 MB’dir. Volfied’i aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Volfied İndir

Üretici Firma

Volfied, Taito tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Taito, 1953 yılında kurulan ve arcade oyunları, video oyunları ve pachinko makineleri üreten bir Japon şirketidir. Taito, Space Invaders, Bubble Bobble ve Darius gibi klasik oyunların yapımcısıdır.

Ücretsiz mi?

Volfied, ücretsiz olarak indirilebilen ve oynanabilen bir oyundur. Oyunun herhangi bir ücretli sürümü bulunmamaktadır.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Volfied, Windows 7 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumludur. Oyun, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde çalışmaz.

Dosya Boyutu

Volfied’in dosya boyutu yaklaşık 1 MB’dir. Oyun, düşük boyutlu bir oyun olduğu için eski bilgisayarlarda bile rahatlıkla çalıştırılabilir.


Yayımlandı

kategorisi