wii call of duty modern warfare 3 download

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, Rusya’nın ABD’ye nükleer saldırı düzenlemesinin ardından başlıyor. Saldırı sonucu ABD’nin büyük şehirleri yok oluyor ve milyonlarca insan ölüyor. ABD hükümeti, Rusya’ya karşı misilleme saldırısı düzenlemek için bir özel kuvvetler ekibi kuruyor. Bu ekibin başında, Modern Warfare 2’den tanıdığımız Kaptan John Price yer alıyor.

Ekip, Rusya’ya sızıyor ve Rusya’nın nükleer silahlarını yok etmek için bir dizi göreve girişiyor. Görevler sırasında ekip, Rus askerleri, teröristler ve hatta zombilerle karşılaşıyor. Ekip, sonunda Rusya’nın nükleer silahlarını yok etmeyi başarıyor ve dünyayı kurtarıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndirme

Call of Duty: Modern Warfare 3, şu anda Steam, PlayStation Store ve Xbox Live Marketplace’ten satın alınabilir. Oyunun fiyatı, platformuna göre değişmektedir.

Ücretsiz mi?

Hayır, Call of Duty: Modern Warfare 3 ücretsiz değildir. Oyunu satın almak için belirli bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 7 veya daha yenisi
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

  • Microsoft Windows: 16 GB
  • PlayStation 3: 15 GB
  • Xbox 360: 15 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir


Yayımlandı

kategorisi