windows 10 favori fotoğraflar nerede

Windows 10 Favori Fotoğraflar Nerede?

Windows 10’da favori fotoğraflarınızı bulmak için birkaç farklı yol vardır. En kolay yol, görev çubuğundaki Dosya Gezgini simgesine tıklamak ve ardından “Resimler” klasörünü açmaktır. Resimler klasörü, bilgisayarınızdaki tüm fotoğraflarınızı içerir. Favori fotoğraflarınızı bulmak için klasörü adına göre sıralayabilir veya arama çubuğunu kullanabilirsiniz.

Favori fotoğraflarınızı bulmanın bir başka yolu da Fotoğraflar uygulamasını kullanmaktır. Fotoğraflar uygulaması, Windows 10’da yerleşik bir fotoğraf görüntüleyicidir. Fotoğraflar uygulamasını açmak için Başlat menüsüne tıklayın ve ardından “Fotoğraflar” yazın. Fotoğraflar uygulaması açıldığında, sol bölmede “Favoriler” klasörünü göreceksiniz. Favori fotoğraflarınızı görmek için “Favoriler” klasörüne tıklayın.

Favori fotoğraflarınızı bulmanın üçüncü bir yolu da OneDrive kullanmaktır. OneDrive, Microsoft’un bulut depolama hizmetidir. OneDrive’a fotoğraflarınızı yüklerseniz, bunlara herhangi bir cihazdan erişebilirsiniz. Favori fotoğraflarınızı bulmak için OneDrive web sitesine gidin ve ardından “Fotoğraflar” sekmesine tıklayın. Favori fotoğraflarınızı görmek için “Favoriler” klasörüne tıklayın.

Favori Fotoğraflar Dosyasının Tıklanabilir İndirme Linki

Favori Fotoğraflar Dosyası İndir

Üretici Firma

Microsoft

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7

Dosya Boyutu

10 MB


Yayımlandı

kategorisi