windows 7 64 bit türkçe dil paketi

Windows 7 64 Bit Türkçe Dil Paketi

Windows 7, Microsoft tarafından geliştirilen ve 22 Ekim 2009’da piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 7, Windows Vista’nın yerini almış ve Windows 8’in öncülüdür. Windows 7, 32 bit ve 64 bit olmak üzere iki farklı sürümde yayınlanmıştır. 64 bit sürüm, daha fazla bellek ve daha yüksek performans sunar.

Windows 7 Türkçe Dil Paketi, Windows 7’nin İngilizce sürümünü Türkçe’ye çevirmek için kullanılan bir dil paketidir. Dil paketi, Microsoft tarafından yayınlanmıştır ve ücretsiz olarak indirilebilir. Dil paketi, Windows 7’nin tüm sürümleriyle uyumludur.

Windows 7 Türkçe Dil Paketi’ni yüklemek için, öncelikle Windows 7’nin İngilizce sürümünün yüklü olması gerekir. Daha sonra, dil paketini Microsoft’un resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Dil paketini indirdikten sonra, kurulum sihirbazını çalıştırmanız gerekir. Kurulum sihirbazı, dil paketini bilgisayarınıza yükleyecektir.

Windows 7 Türkçe Dil Paketi’ni yükledikten sonra, Windows 7’nin dilini Türkçe olarak değiştirebilirsiniz. Bunu yapmak için, Denetim Masası’nı açmanız ve “Saat, Dil ve Bölge” seçeneğine tıklamanız gerekir. Daha sonra, “Dil” sekmesine tıklamanız ve “Tercih Edilen Diller” bölümünde Türkçe dilini seçmeniz gerekir.

Windows 7 Türkçe Dil Paketi, Windows 7’yi Türkçe olarak kullanmak isteyen kullanıcılar için olmazsa olmaz bir araçtır. Dil paketi, Windows 7’nin tüm özelliklerini Türkçe olarak kullanmanızı sağlar.

Üretici Firma: Microsoft

Ücretsiz: Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows 7 32 bit ve 64 bit

Dosya Boyutu: 100 MB

İndirme Linki: Windows 7 Türkçe Dil Paketi İndir


Yayımlandı

kategorisi