windows 7 format dosyası usb indir

Windows 7 Format Dosyası USB İndir

Windows 7, Microsoft tarafından geliştirilen ve 22 Ekim 2009’da piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows Vista’nın yerini almış ve Windows 8’in öncülüdür. Windows 7, kullanıcı arayüzü, performans ve güvenlik gibi birçok alanda önemli iyileştirmeler getirmiştir.

Windows 7’yi yüklemek için öncelikle bir format dosyasına ihtiyacınız vardır. Format dosyası, Windows 7’nin kurulum dosyalarını içeren bir ISO dosyasıdır. Bu dosyayı Microsoft’un resmi web sitesinden veya güvenilir bir üçüncü taraf web sitesinden indirebilirsiniz.

Windows 7 format dosyasını indirdikten sonra, onu bir USB belleğe yazdırmanız gerekir. Bunun için Rufus veya UNetbootin gibi bir USB yazdırma programı kullanabilirsiniz. USB yazdırma programını kullanarak format dosyasını USB belleğe yazdırdıktan sonra, bilgisayarınızı USB bellekle başlatarak Windows 7’yi kurabilirsiniz.

Windows 7 Format Dosyası USB İndirme Linki

Windows 7 format dosyasını Microsoft’un resmi web sitesinden veya güvenilir bir üçüncü taraf web sitesinden indirebilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan Windows 7 format dosyasını Microsoft’un resmi web sitesinden indirebilirsiniz:

Windows 7 Format Dosyası İndirme Linki

Windows 7 Format Dosyası Üretici Firması

Windows 7 format dosyasının üretici firması Microsoft’tur. Microsoft, Windows işletim sisteminin geliştiricisi ve üreticisidir.

Windows 7 Format Dosyası Ücretsiz mi?

Windows 7 format dosyası ücretsiz değildir. Windows 7’yi kullanmak için Microsoft’a lisans ücreti ödemeniz gerekir.

Windows 7 Format Dosyası Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows 7 format dosyası, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Windows 7 Format Dosyası Boyutu

Windows 7 format dosyasının boyutu, Windows 7’nin sürümüne göre değişmektedir. Windows 7’nin 32-bit sürümünün format dosyası boyutu yaklaşık 2,5 GB’tır. Windows 7’nin 64-bit sürümünün format dosyası boyutu ise yaklaşık 3 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi