windows xp internet explorer indir

Windows XP Internet Explorer İndir

Windows XP, Microsoft tarafından geliştirilen ve 25 Ekim 2001’de piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows XP, Windows 2000’in halefi ve Windows Vista’nın öncülüdür. Windows XP, Windows NT çekirdeğine dayalıdır ve 32-bit ve 64-bit sürümleri mevcuttur. Windows XP, masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve sunucular dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda kullanılabilir.

Windows XP, piyasaya sürüldüğü dönemde oldukça popüler bir işletim sistemi olmuştur. Bunun başlıca nedenleri arasında, kullanıcı dostu arayüzü, yüksek performansı ve güvenilirliği yer almaktadır. Windows XP, ayrıca, çok sayıda yazılım ve donanımla uyumludur.

Ancak, Windows XP’nin desteği 8 Nisan 2014’te sona ermiştir. Bu nedenle, Windows XP artık güvenlik güncellemeleri veya teknik destek almıyor. Bu, Windows XP’yi kullanan cihazların güvenlik risklerine karşı daha savunmasız hale getiriyor.

Eğer hala Windows XP kullanıyorsanız, en kısa sürede daha yeni bir işletim sistemine geçmeniz önerilir. Windows 10, Windows XP’den çok daha güvenli ve daha özellikli bir işletim sistemidir. Windows 10’a geçerek, cihazınızı güvenlik risklerinden koruyabilir ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Windows XP Internet Explorer İndir

Windows XP için Internet Explorer’ı indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Microsoft’un resmi web sitesine gidin.
  2. “Internet Explorer” arama çubuğuna yazın ve “Enter” tuşuna basın.
  3. “Internet Explorer 11” sayfasına tıklayın.
  4. “İndir” düğmesine tıklayın.
  5. İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin.
  6. İndirilen dosyayı çalıştırın.
  7. Kurulum sihirbazını izleyin ve Internet Explorer’ı yükleyin.

Üretici Firma

Microsoft

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP

Dosya Boyutu

30 MB

İndirme Linki

Windows XP Internet Explorer İndir


Yayımlandı

kategorisi