X-Celtx

celtx iconSinema, televizyon, müzik, komedi veya hikaye gibi farklı medya türleri için senaryo yazmak, oluşturmak ve üretmek istiyorsanız, Celtx uygulaması sizin için idealdir.

Senaryo yazmak, ayrıntılara ve odaklanmaya çok ihtiyaç duyar. Ayrıca, tüm ekip üyelerinin senaryoyu kolayca okuyabilecekleri ve hatırlayabilecekleri için organizasyon önemlidir.

Ancak bunun için gerekli araçları sağlayan bir yazılıma ihtiyacınız var. Celtx bunlardan biridir. Medya türleri arasında geniş bir yelpazeye sahip olan herkes için uygun bir uygulamadır.

Senaryo yazmak ve diğerleriyle ortak çalışmak için gereken araçları sunar. Hikayeler, filmler, müzik, çizgi romanlar, romanlar ve daha fazlası gibi farklı medya türleri için uygun olarak tasarlandı.

Kullanışlı Senaryo yazmak ve diğerleriyle ortak çalışmak için gerekli olan herkes için uygun bir araçtır. Filmler, müzik, kitaplar, romanlar, çizgi romanlar, oyunlar ve daha fazlası gibi birçok projede sizlere yardımcı olacaktır.

Uygulama hazır şablonlar ve örnekler içerir, bunları kullanarak işe başlayabilirsiniz. Ayrıca, senaryoya değişiklik yapabileceğiniz basit bir arayüze de erişebilirsiniz.

Proje kütüphanesini, senaryo arasında gezebilir ve sahneler görüntüleyebilirsiniz, bu yapmak oldukça kolaydır.

X-Celtx indirmek için buraya tıklayınız

  • En son sürüm: Celtx 2.9.1 SON
  • Gereksinimler: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • Yazar / Ürün: Greyfirst Corp / Celtx
  • Boyut: 30 MB
  • Lisans: Ücretsiz

Sinema, belgesel, tiyatro, film veya televizyon şovlarındaki profesyonel görünümlü videoların hangi programlarla hazırlandığını hep merak edenlerdenseniz, bunlar içinde hem ücretsiz hem de en başarılılarından birinin de X-Celtx programı olduğunu söyleyelim.

Üstelik kullanması en kolay olanlardan biridir. Programın basit ve sade arayüzü sayesinde rahatlıkla videoları düzenleyip yayına hazır hale getirebilirsiniz.

Ne olur, ne olmaz düşüncesiyle X-Celtx programını güvenlik testinden geçirdim ve %100 temiz çıktı. Bu yazılımda hiçbir zararlı yoktur. Antivirüs raporuna buradan sizler de bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,