youtube vanced alternatifi

YouTube Vanced, reklamsız bir YouTube deneyimi sunan popüler bir üçüncü taraf uygulamasıydı. Ancak, Google tarafından kapatıldı ve artık kullanılamaz. Bu nedenle, YouTube Vanced’e alternatif arayan kullanıcılar için birkaç seçenek mevcuttur.

1. NewPipe

NewPipe, YouTube Vanced’e en yakın alternatiflerden biridir. Açık kaynaklı ve ücretsiz bir uygulamadır ve reklamsız bir YouTube deneyimi sunar. Ayrıca, arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar.

NewPipe indirme bağlantısı

2. SkyTube

SkyTube, YouTube Vanced’e benzer bir başka açık kaynaklı ve ücretsiz uygulamadır. Reklamsız bir YouTube deneyimi sunar ve ayrıca arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar.

SkyTube indirme bağlantısı

3. LibreTube

LibreTube, YouTube Vanced’e alternatif olarak kullanılabilecek bir başka açık kaynaklı ve ücretsiz uygulamadır. Reklamsız bir YouTube deneyimi sunar ve ayrıca arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar.

LibreTube indirme bağlantısı

4. YouTube Premium

YouTube Premium, YouTube’un resmi abonelik hizmetidir. Reklamsız bir YouTube deneyimi sunar ve ayrıca arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar.

YouTube Premium abonelik bağlantısı

5. Adblock Plus

Adblock Plus, YouTube’daki reklamları engellemek için kullanılabilecek bir tarayıcı uzantısıdır. Ücretsizdir ve Chrome, Firefox, Safari ve Edge gibi birçok tarayıcıda kullanılabilir.

Adblock Plus indirme bağlantısı

6. uBlock Origin

uBlock Origin, YouTube’daki reklamları engellemek için kullanılabilecek bir başka tarayıcı uzantısıdır. Ücretsizdir ve Chrome, Firefox, Safari ve Edge gibi birçok tarayıcıda kullanılabilir.

uBlock Origin indirme bağlantısı

7. SponsorBlock

SponsorBlock, YouTube videolarındaki sponsorlu bölümleri atlamak için kullanılabilecek bir tarayıcı uzantısıdır. Ücretsizdir ve Chrome, Firefox, Safari ve Edge gibi birçok tarayıcıda kullanılabilir.

SponsorBlock indirme bağlantısı

8. Return YouTube Dislike

Return YouTube Dislike, YouTube videolarındaki beğenmeme sayısını geri getiren bir tarayıcı uzantısıdır. Ücretsizdir ve Chrome, Firefox, Safari ve Edge gibi birçok tarayıcıda kullanılabilir.

Return YouTube Dislike indirme bağlantısı

9. YouTube++

YouTube++, YouTube’un resmi uygulamasının değiştirilmiş bir sürümüdür. Reklamsız bir YouTube deneyimi sunar ve ayrıca arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar. Ancak, YouTube++ resmi bir uygulama değildir ve kullanımı güvenli olmayabilir.

YouTube++ indirme bağlantısı

10. iYTBP

iYTBP, YouTube’un resmi uygulamasının değiştirilmiş bir başka sürümüdür. Reklamsız bir YouTube deneyimi sunar ve ayrıca arka planda oynatma, video indirme ve daha birçok özellik sunar. Ancak, iYTBP resmi bir uygulama değildir ve kullanımı güvenli olmayabilir.

iYTBP indirme bağlantısı


Yayımlandı

kategorisi