call of duty mw2 multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer: Konusu, Özellikleri ve İndirme Bilgileri

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 28 Ekim 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Modern Warfare 2, 2019’da çıkan Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, ABD’nin Orta Doğu’da teröristlerle mücadele ettiği bir dönemde geçiyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun elit bir birimi olan Task Force 141’in bir üyesini kontrol ediyor.

Modern Warfare 2’nin çok oyunculu modu, oyunun en önemli özelliklerinden biridir. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle veya yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlarla savaşabilirler. Çok oyunculu modda, çeşitli oyun modları ve haritalar bulunmaktadır.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin konusu, ABD’nin Orta Doğu’da teröristlerle mücadele ettiği bir dönemde geçiyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun elit bir birimi olan Task Force 141’in bir üyesini kontrol ediyor. Task Force 141, terörist lideri Makarov’u durdurmak için görevlendiriliyor.

Özellikleri

  • Çok oyunculu mod: Modern Warfare 2’nin çok oyunculu modu, oyunun en önemli özelliklerinden biridir. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle veya yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlarla savaşabilirler. Çok oyunculu modda, çeşitli oyun modları ve haritalar bulunmaktadır.
  • Özel görevler: Modern Warfare 2’de, oyuncuların tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte tamamlayabilecekleri özel görevler bulunmaktadır. Özel görevler, oyunun hikayesini daha ayrıntılı bir şekilde anlatmaktadır.
  • Rekabetçi oyun modu: Modern Warfare 2’de, oyuncuların birbirleriyle rekabet edebilecekleri bir rekabetçi oyun modu bulunmaktadır. Rekabetçi oyun modunda, oyuncular çeşitli oyun modlarında birbirleriyle savaşabilirler.
  • Silah özelleştirme: Modern Warfare 2’de, oyuncular silahlarını özelleştirebilirler. Oyuncular, silahlarına çeşitli aksesuarlar ekleyebilirler ve silahlarının görünümünü değiştirebilirler.

İndirme Bilgileri

  • Üretici firma: Activision
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu işletim sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S
  • Dosya boyutu: 125 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer İndir


Yayımlandı

kategorisi