call of duty modern warfare 3 indir mega

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından başlıyor. Saldırı sonucu ABD’nin birçok şehri yok oluyor ve milyonlarca insan ölüyor. ABD hükümeti, Rusya’ya karşı misilleme saldırısı düzenliyor ve iki ülke arasında bir nükleer savaş başlıyor.

Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor. Price, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmek ve nükleer savaşı sona erdirmek için bir göreve gönderiliyor. Price, görevi sırasında birçok zorlukla karşılaşıyor ve birçok düşmanla savaşıyor.

Modern Warfare 3, aksiyon dolu ve heyecan verici bir oyundur. Oyun, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici hikayesiyle oyuncuları kendine çekiyor. Oyun, ayrıca çok oyunculu moduyla da dikkat çekiyor. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle veya yapay zekaya karşı savaşabiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir Mega

Call of Duty: Modern Warfare 3, Mega üzerinden indirilebilir. Oyunun indirme boyutu 16 GB’tır. Oyun, Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında oynanabilir. Oyun, ücretlidir ve fiyatı 19,99 dolardır.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows 7/8/10 (64-bit)
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir Mega


Yayımlandı

kategorisi