call of duty 2 gezginler indir

Call of Duty 2: Gezginler

Call of Duty 2: Gezginler, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2005 yılında Microsoft Windows, PlayStation 2 ve Xbox için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin ikinci oyunudur ve Call of Duty: Finest Hour’un devamı niteliğindedir.

Call of Duty 2: Gezginler, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir. Oyun, dört farklı kampanyadan oluşmaktadır. Bu kampanyalar, Sovyet Kızıl Ordusu, İngiliz Ordusu, Amerikan Ordusu ve Alman Ordusu olmak üzere dört farklı ordunun bakış açısından anlatılmaktadır.

Oyunun Sovyet Kızıl Ordusu kampanyası, Stalingrad Muharebesi sırasında geçmektedir. Oyuncu, Sovyet askerlerinden biri olarak Stalingrad’ı savunmaya çalışmaktadır. İngiliz Ordusu kampanyası, Kuzey Afrika Cephesi sırasında geçmektedir. Oyuncu, İngiliz askerlerinden biri olarak Kuzey Afrika’daki Alman birliklerine karşı savaşmaktadır. Amerikan Ordusu kampanyası, Normandiya Çıkarması sırasında geçmektedir. Oyuncu, Amerikan askerlerinden biri olarak Normandiya’ya çıkarak Alman birliklerine karşı savaşmaktadır. Alman Ordusu kampanyası ise, Ardenler Taarruzu sırasında geçmektedir. Oyuncu, Alman askerlerinden biri olarak Ardenler’deki Amerikan ve İngiliz birliklerine karşı savaşmaktadır.

Call of Duty 2: Gezginler, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve ses efektleri nedeniyle övgü aldı. Oyun, 2005 yılının en iyi oyunlarından biri olarak gösterildi.

Call of Duty 2: Gezginler İndir

Call of Duty 2: Gezginler, aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir:

Call of Duty 2: Gezginler İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP/Vista/7/8/10
  • PlayStation 2
  • Xbox

Dosya Boyutu

1.5 GB


Yayımlandı

kategorisi