call of duty 2 indir ahmetturan

Call of Duty 2: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir üyesi olan Vasili Koslov, İngiliz Ordusu’nun bir üyesi olan John Davis, Amerikan Ordusu’nun bir üyesi olan Bill Taylor ve Alman Ordusu’nun bir üyesi olan Klaus Müller’i kontrol ediyorlar.

Konu

Oyun, 1941 yılında Sovyetler Birliği’nin Stalingrad şehrinde başlıyor. Vasili Koslov, şehrin savunmasında görevli bir Sovyet askeridir. Alman Ordusu şehre saldırdığında, Vasili ve arkadaşları şehri savunmak için savaşmak zorunda kalırlar.

Oyunun ikinci bölümü, 1942 yılında Kuzey Afrika’da geçiyor. John Davis, İngiliz Ordusu’nun bir üyesidir ve Mısır’daki El Alamein Muharebesi’ne katılır. John ve arkadaşları, Alman Ordusu’nu yenmek ve Mısır’ı işgalden kurtarmak için savaşırlar.

Oyunun üçüncü bölümü, 1944 yılında Normandiya’da geçiyor. Bill Taylor, Amerikan Ordusu’nun bir üyesidir ve Normandiya Çıkarması’na katılır. Bill ve arkadaşları, Alman Ordusu’nu yenmek ve Fransa’yı işgalden kurtarmak için savaşırlar.

Oyunun dördüncü ve son bölümü, 1945 yılında Berlin’de geçiyor. Klaus Müller, Alman Ordusu’nun bir üyesidir ve Berlin Muharebesi’ne katılır. Klaus ve arkadaşları, Sovyet Ordusu’nu yenmek ve Berlin’i işgalden kurtarmak için savaşırlar.

Özellikler

Call of Duty 2, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici oynanışıyla öne çıkan bir oyundur. Oyun, dört farklı askerin hikayesini anlatan tek oyunculu bir kampanya moduna ve çok oyunculu bir moda sahiptir. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle veya yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlarla savaşabilirler.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.3 GB

İndirme Linki

Call of Duty 2 İndir


Yayımlandı

kategorisi