call of duty 2 indir torrent

Call of Duty 2: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatmaktadır. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir üyesi olan Vasili Koslov, İngiliz Ordusu’nun bir üyesi olan John Davis, Amerikan Ordusu’nun bir üyesi olan Bill Taylor ve Alman Ordusu’nun bir üyesi olan Klaus Müller’i kontrol etmektedir.

Oyun, Sovyetler Birliği’nin Stalingrad Muharebesi’nde Almanlara karşı verdiği mücadele ile başlamaktadır. Oyuncular, Vasili Koslov’u kontrol ederek Alman askerleriyle savaşmakta ve Stalingrad’ı savunmaya çalışmaktadır. Daha sonra oyun, Kuzey Afrika’ya geçmekte ve oyuncular, John Davis’i kontrol ederek İngiliz Ordusu’nun Tobruk Muharebesi’nde Almanlara karşı verdiği mücadeleye katılmaktadır. Oyunun üçüncü bölümü, Normandiya Çıkarması’nı konu almakta ve oyuncular, Bill Taylor’ı kontrol ederek Amerikan Ordusu’nun Omaha Plajı’na çıkarma yapmasını ve Normandiya’yı ele geçirmesini sağlamaya çalışmaktadır. Oyunun son bölümü ise Berlin Muharebesi’ni konu almakta ve oyuncular, Klaus Müller’i kontrol ederek Alman Ordusu’nun Berlin’i savunmasını sağlamaya çalışmaktadır.

Call of Duty 2, İkinci Dünya Savaşı’nın en önemli muharebelerini konu alan ve oyunculara gerçekçi bir savaş deneyimi sunan bir oyundur. Oyun, grafikleri, ses efektleri ve oynanışıyla büyük beğeni toplamıştır. Call of Duty 2, günümüzde hala en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olarak kabul edilmektedir.

Call of Duty 2 İndir Torrent

Call of Duty 2, aşağıdaki bağlantıdan torrent olarak indirilebilir:

Call of Duty 2 Torrent İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.3 GB


Yayımlandı

kategorisi