bursakart hes kodu tanımlama

Bursakart Hes Kodu Tanımlama

Bursakart, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan bir ulaşım kartıdır. Bursakart ile toplu taşıma araçlarına binmek, otoparklarda araç park etmek ve diğer belediye hizmetlerinden yararlanmak mümkündür.

Bursakart hesabı oluşturmak için öncelikle Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Bursakart” sekmesine tıklayarak “Hesap Oluştur” butonuna basmalısınız.

Hesap oluşturma sayfasında adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girmeniz gerekmektedir. Ayrıca bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Tüm bilgileri girdikten sonra “Hesap Oluştur” butonuna tıklayarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Hesabınızı oluşturduktan sonra Bursakartınızı tanımlamanız gerekmektedir. Bunun için yine Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesine girerek “Bursakart” sekmesine tıklamalısınız. Daha sonra “Kart Tanımlama” butonuna basmalısınız.

Kart tanımlama sayfasında Bursakartınızın numarasını ve son kullanma tarihini girmeniz gerekmektedir. Ayrıca kartınızın türünü de seçmeniz gerekmektedir. Tüm bilgileri girdikten sonra “Kart Tanımla” butonuna tıklayarak kartınızı tanımlayabilirsiniz.

Kartınızı tanımladıktan sonra Bursakartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bursakartınızı toplu taşıma araçlarına binmek, otoparklarda araç park etmek ve diğer belediye hizmetlerinden yararlanmak için kullanabilirsiniz.

Bursakart Hes Kodu Tanımlama ile İlgili Faydalı Siteler

Bursakart Hes Kodu Tanımlama ile İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi