Alriasoft Emlak Takip

Emlakçılık yapanlar için özel olarak üretilen bu yazılım sayesinde tüm işlerinizi tek bir yerden kolayca yönetebilirsiniz. Hem veri girişi yapabilir hem de kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bu alanda en basit ve kullanması en kolay yazılımlardan biridir.

Alriasoft Emlak Takip programıyla arsa, ev, emlak, iş yeri ve gayrimenkul alım satımları gibi bütün işlerinizi rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Her türlü arz-talep kontrolü kolaylıkla yapılmaktadır. Örneğin kira komisyon işlemleri ve kira komisyon akdi sözleşmesi oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca satış komisyon akdi ve satış yetkisi işlemleri ile ilgili rapor oluşturup çıktısını almak da çok kolay. Bu programı aynı anda iki yada daha fazla kullanıcı çoklu olarak kullanabiliyor. Dilerseniz bütün tabloları Excel programına aktarabilir yada HTML formatında bilgisayara kaydedebilirsiniz. Örneğin gayrimenkul ilanlarını takip edebilir ve rapor oluşturabilirsiniz. Bunlara ek olarak, tahliye taahhütnamesi ve kira kontratı çıktısı kolaylıkla alabilirsiniz.

Bu program tüm verilerini dilediğiniz seçeneklerle yedekleyebilir ve sorun çıkması halinde tek tıklamayla yedekten geri yükleme yapabilir.

Ayrıca SMS sistemi ile arz ve talepte bulunan kişilere kısa mesaj gönderme özelliği de bulunmaktadır.

Güvenlik notu: Bu program çok sayıda antivirüs programı tarafından taranarak tamamen güvenli olduğu anlaşılmıştır. Dilerseniz rapora buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,