Need for Speed Carbon Türkçe Yama (2023) %100 Çeviri

Need for Speed Carbon iconNeed For Speed serisi hayranı mısınız? O halde atlayın ve kemerlerinizi bağlayın, çünkü Need For Speed Carbon efsanesi bu kez Türkçe dil seçeneği ile geri döndü.

Need For Speed Carbon, Underground saga tarzını takip eder. Asfalta dalın, en acımasız rakiplerinizle yarışın ve sunulan harika ayarlama seçeneklerinden yararlanın.

Sadece en hızlı olmakla ilgili değil. Sokağa çıkmak için en iyisi olmak istiyorsanız, hayal gücünüzü açın ve aracınızı maksimuma taşıyın.

Hayalinizdeki arabayı yaratmak için hazır mısınız? Spoilerlardan, egzos borularına, hoparlörlere ve radyolara, mürekkep lekelerinden, farlara, camların tonunu değiştirmekten ve boyalı işlere kadar, elinizin altında birçok ayar ekstralarına sahip olacaksınız. Hangi harika eser yaratacaksınız?

Need For Speed Carbon’u indirin ve dört tekerlekteki heyecanı deneyimlemek için hazır olun. Olağanüstü grafikleri ve harika bir hikayesiyle, Kaliforniya Carbon Canyon’un içinde tamamen dalacaksınız.

Need for Speed Carbon Türkçe Yama Hakkında

Need for Speed Carbon Türkçe Yamayı yükleyince oyununuz yüzde 100 oranında Türkçeleşiyor.

Need for Speed Carbon Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır?

  1. Yamanın kurulumu çok basit. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resimlerde gösterilen adımları uygulamak.
  2.  

Need for Speed Carbon Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

  • Boyut: 563 Kb
  • Lisans: Ücretsiz
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: Açık kaynaklı

Artık bir efsane haline gelen ve arkadaşlarla toplandığınızda karşılıklı yarışabileceğiniz en keyifli araba yarışı oyunlarından biri olan NFS Carbon’u artık tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Oyundaki tüm menüler, açıklamalar ve diyaloglar tamamen Türkçeleşiyor. Böylece artık oyunda daha başarılı olarak daha çok eğlenebilirsiniz.

Güvenlik raporu: %100 temiz ve güvenli. Dilerseniz rapora buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,