Bearshare

BearShare: Download, user tips and moreBearShare, müzik paylaşmak, arkadaş edinmek ve insanlara mesaj göndermek için oldukça yenilikçi bir yol olarak tasarlanmış bir peer-to-peer dosya paylaşma yazılımı olarak geliştirildi.

BearShare nedir?

BearShare, Microsoft Windows için geliştirilmiş bir peer-to-peer dosya paylaşma uygulamasıdır ancak 2013 yılından beri bakımı yapılmamaktadır. Bu size müzik dinlemek, video izlemek, içerik paylaşmak ve insanlarla mesajlaşmak için imkan sağlar.

BearShare’in önemli özellikleri nelerdir?

Hoş arayüz: BearShare, parçalar, videolar, sanatçılar, albümler, son eklenenler, MP3ler, çalma listeleri ve daha fazlasını bulmanızı kolaylaştıran modern (geliştirilirken) bir arayüze sahiptir.

Uyumlu: Müzik ve içeriklerinizi içe ve dışa aktarmanız o kadar kolay olmamıştı. Cihazınızı bağlayın ve BearShare’den veya BearShare’e şarkıları aktarabilirsiniz.

Özelleştirilebilir: BearShare’i renk temasını değiştirerek özelleştirebilirsiniz. Hangi tarzınızın uygun olduğunu bulacaksınız.

BearShare Keşfet: BearShare Keşfet kullanarak, bir sanatçının veya şarkının adını girerseniz, BearShare tüm bilgi ve başlıkları bulacaktır.

Paylaş ve tanı: İnsanları arkadaş olarak ekleyebilir, arkadaş listeleri oluşturabilir ve anlık mesajlar gönderebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızın dinlediği şeyleri görebilir ve ortak dinlemek için onlarla katılabilirsiniz. Ayrıca, ayrıca ses CD’leri yanabilir ve MP3 koleksiyonları oluşturabilirsiniz.

Videolar: BearShare ayrıca videoları kolayca destekler, bu nedenle yazılımdan favori videolarınızı oynatabilirsiniz.

BearShare nasıl kullanılır?

BearShare kurulur ve başlatıldıktan sonra, arama çubuğunu kullanarak müzik aramaya başlayabilirsiniz. Ayrıca BearShare’e ve BearShare’den müzik içe veya dışa aktarabilirsiniz. Aynı zamanda web sitesi arşivlerini de gözden geçirebilirsiniz.

BearShare ünlü bir dosya paylaşım (P2P) programıdır. Ama günümüzde daha çok müzik indirme işlemlerinde kullanılır. İnternetten dilediğiniz şarkıyı aratıp hemen hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Dilerseniz bir şarkıcının (sanatçının) tüm albümlerini bile toplu olarak yükleyebilirsiniz. Programın veritabanındaki müzik arşivi devasa büyüklüktedir. Neredeyse yerli (Türkçe) ve yabancı tüm şarkıları içeriyor diyebilirim.

Hızlı bir şekilde arama yaparak istediğiniz şarkıyı veya albümü bulup tek tıkla hızlıca bilgisayara kaydediyorsunuz.

Güvenlik Notu: Sitemizden indireceğiniz Bearshare programının belkide zararlı yazılım içermeyen tek versiyonudur. Diğer sitelerden indireceğiniz kurulum dosyaları maalesef antivirüs programları tarafından otomatik olarak engelleniyor hatta siliniyor. Fakat uzun aramalar sonucunda BearShare programının güvenli ve temiz bir versiyonunu bulup sitemize yükledim. Dilerseniz antivirüs raporuna buradan bakabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim.

BearShare indirmek için buraya tıklayınız

  • Lisans: ÜCRETSİZ
  • Sürüm : 2023
  • Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 10, Windows 8
  • Diller: Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce
  • İndirme sayısı: 14.008
  • Geliştirici: Bearshareaccelerator

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,