Blurity (2023) İndirme Sayfası

Blurity, fotoğraflardaki bulanıklığı kaldırmak için tasarlanmış bir programdır. Blurity, kameranızın fotoğraf çekerken hareket etmesi veya otomatik odaklamanın düzgün çalışmaması gibi hareket ve odak bulanıklıklarını çıkarır.

Blurity, olasılık dışı derecede bulanık fotoğrafları netleştirir ve metin okunaklı hale getirir. Blurity fotoğrafı iyileştirir ve kullanılmaz hale gelen fotoğrafı harika hale getirir.

Blurity, bulanık dijital görüntüleri netleştirmek için güçlü ama kullanımı kolay bir araçtır. Gelişmiş algoritmaları, görüntü düzenleyicinizdeki “Netleştir” işlevinden çok daha iyi sonuçlar sunar, ancak basit ve anlaşılır bir arayüz programın herkes tarafından erişilebilir hale getirir.

Örneğin, programı denemek için yapmanız gereken tek şey bir görüntü açmak ve fotoğrafınızdaki bulanıklığı temsil eden bir alana bir kutu taşımaktır. “İşlem”i tıklayın, birkaç saniye bekleyin ve sonuçları göreceksiniz.

Deneyimimizde bu genellikle yeterliydi, ancak daha fazla kontrole ihtiyacınız varsa “Gelişmiş”e tıkladığınızda çeşitli program ayarlarını (“Bulanıklık boyutu”, “Solver filtreleme”, “Solver iterasyonları” vb.) düzenlemek için birden fazla kaydırıcı görürsünüz. Bu daha karmaşık görünüyor, ancak değişik terimlerin ne anlama geldiğini anlamanıza gerek yok: sadece bir değer değiştirin, İşlem’i tekrar tıklayın ve değişiklikleri arayın. (Ancak öğrenmek isterseniz manuel her şeyi açıklıyor.)

Gerçekten Çalışıyor mu?

Değişken sonuçlar aldık. Bazen kötüydü veya sadece normal bir “netleştirme” filtresinden beklediğinizden fazla bir şey sunmuyordu. Ancak diğer durumlarda program gerçekten iyi çalışıyordu ve düşündüğümüzden çok daha fazla ayrıntıyı geri kazanıyordu. Kendi görüntülerinizle denemeniz gerekiyor, kendiniz görün.

  • İşletim Sistemleri:  Windows 7 (32 bit), Windows 7 (64 bit), Windows 8, Windows Vista, Windows XP
  • Lisans: İşlev Sınırlı Demo
  • Geliştirici: Nesota
  • Kategori: Ses, Video ve Fotoğraf
  • Diller: İngilizce
  • Boyut: 58 MB

Blurity İndirmek İçin Tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi