Zuma Deluxe (2023) İndirme Sayfası

Zuma Deluxe: Download, user tips and moreZuma Deluxe, ilk olarak 2003 yılında web formunda yayınlanmış ve 2004 yılında PC ve Mac için paketlenmiş bir ürün olarak yayınlandıktan sonra büyük ölçüde popülerleşen bir ödüllü eşleştirme puzzle video oyunudur.

Daha sonra da konsol formlarında yayınlandı. Piyasaya sürülmesinden bu yana, oyunun bağımlılık yaratan ve eğlenceli mekanikleri, 21. yüzyılın ilk on yılının en popüler arkadaş oyunlarından biri haline geldi.

Oyunculuk, ekran üzerinde belirli bir yol boyunca yavaşça kayan bir satır bilyeyi ortadan kaldırmak üzerine odaklanır.

Oyuncunun görevi, bilyeleri atarak ve renkleri eşleştirerek gelen bilye grubunu ortadan kaldırmaktır.

Bilyeleri ortadan kaldırmak için oyuncunun aynı renkteki üç veya daha fazla bilyeyi eşleştirmesi gerekir.

Bazı durumlarda, bir renk grubunun ortadan kaldırılması, birçok renk grubunun ortadan kaldırılmasına neden olan tatmin edici bir zincir reaksiyonuna neden olabilir. Ancak, bilye grubu yolun sonunda bulunan kafatasına ulaşırsa, oyun kaybedilir.

Oyun deneyimini daha çeşitli ve ilginç hale getirmek için, geliştiriciler, bir güç sembolü ile bilyeyi patlatarak aktive edebileceğiniz dört tür güç artırıcı ekledi.

Güç artırıcılar arasında, bilye grubunu kafatasından uzaklaştırmak, zaman yavaşlaması, her atılan bilyenin yolunu boyamak için doğruluk artırıcısı ve son olarak küçük bir yarıçap içinde birçok bilyeyi ortadan kaldıran patlama gücü bulunur.

Zuma Deluxe’in tasarımı basit ama son derece bağımlılık yaratıcıdır. Kolay kuralları, hızlı tempolu oyun deneyimi, tatmin edici ses/görsel tasarımı ve anında yükleme süreleri, tekrar tekrar oynama ve yüksek skor peşinde koşmayı teşvik eder.

Piyasaya sürüldükten sonra, Zuma Deluxe Free, yıl sonu çözme/arcade ödüllerine aday olarak gösterildi ve takip eden yıllarda yayınlanan birçok devam oyunlarının temelini oluşturdu.

Oyun Modları

Zuma Deluxe iki temel modda oynanabilir:

Macera modu, standart oyun modudur. Oyunculara üç can verir ve her 50 bin puan kazandıklarında yeni bir can kazanabilirler.

Kampanya üç tapınakta ayrılır ve her tapınakta birçok dünya ve her dünya bir seçki bireysel seviyeler içerir.

Gauntlet modu, zorluk seviyesi artan bir pratik modudur. Oyuncular, Adventure modunda kilidini açtıkları her sahneyi oynayabilirler ve zorluk seviyesini daha zor Eagle, Jaguar ve Sun God modlarına yükseltebilirler.

  • Lisans: Deneme
  • Yayımcı: PopCap Games
  • Boyut: 6.1 MB
  • Arayüz: İngilizce
  • Sistem:Windows 
  • Virüs Tarama0 / 14

Zuma Deluxe indirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi