Blurity!

Blurity! iconBlurity! bir basit fotoğraf düzenleme aracıdır ve ana görevi bazı fotoğraflarda oluşan hareket etkisini çıkarmaktır, böylece daha net ve sunulabilir hale gelirler.

Programın kullanımı çok basittir ve sadece bir fotoğraf seçmek, bulanık bölgeye tıklamak ve uygulamanın işlemesini beklemekten ibarettir.

Ayrıca, eğer bu çok karışık görünüyorsa, Blurity! adım adım nasıl yapacağınızı açıklayan bir öğreticiyle birlikte gelir!

Ayrıca, temel modda, yapabileceğiniz tek şey bizim zaten açıkladığımız şeylerdir, Blurity! gelişmiş modda daha fazla olasılık sunar.

Tabii ki çok fazla değil, resmi azaltabilir ve kesebilir ve yumuşak hale getirilmiş bölgenin yoğunluğunu arttırabilirsiniz.

Blurity! gerçekten ilginç bir araçtır, çünkü çoğu telefon, flash kullanmıyorsanız bulanık fotoğraflar çekmektedir.

Çektiğiniz resimleri düzeltmek ve fotoğrafları optimize ederek daha iyi bir hale getirmek için Blurity programından faydalanabilirsiniz.

Örneğin çok sevdiğiniz ve güzel çıktığınız bir fotoğraftaki ufak pürüzleri yok etmek ve bazı kısımlarını da düzelterek iyileştirmek gibi işlemleri Blurity sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

Üstelik kullanması o kadar kolay ki, tek yapmanız gereken düzenlemek istediğiniz kısmı seçtikten sonra Process yazan butona tıklamaktan ibarettir.

Blurity! İndirmek İçin Tıklayınız

Lisans Ücretsiz
Sistem Windows
Dil İngilizce

Yaratıcı Blurity.com

Blurity! İndirmek İçin Tıklayınız


İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,