call of duty 10 izle

Call of Duty 10, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 25 Ekim 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Oyun, 2020’de çıkan Call of Duty: Black Ops Cold War’un devamı niteliğindedir. Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, CIA ajanı Alex Mason olarak oynuyor ve Sovyetler Birliği’nin dünyayı ele geçirme planlarını durdurmaya çalışıyor.

Call of Duty 10, önceki oyunlara göre daha gerçekçi ve sürükleyici bir deneyim sunuyor. Oyun, yeni bir grafik motoru kullanıyor ve oyun dünyası daha detaylı ve ayrıntılı hale getirilmiş. Ayrıca, oyunun yapay zekası da geliştirilmiş ve düşmanlar artık daha akıllı ve zorlu hale gelmiş.

Call of Duty 10, çok oyunculu moduyla da öne çıkıyor. Oyun, çeşitli çok oyunculu modları sunuyor ve oyuncular çevrimiçi olarak diğer oyuncularla rekabet edebiliyor. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı sınıflar ve silahlar arasından seçim yapabiliyor ve çeşitli haritalarda savaşabiliyor.

Call of Duty 10, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu övgüyle karşılandı. Ancak, oyunun hikayesi ve tek oyunculu modu bazı eleştirmenler tarafından eleştirildi.

Call of Duty 10 İndirme Linki

Call of Duty 10 İndir

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 10 64-bit (1909 veya üzeri)
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S

Dosya Boyutu

125 GB


Yayımlandı

kategorisi