call of duty 100

Call of Duty 100: Konusu, İndirme Linki, Üretici Firma, Ücretsiz Olup Olmadığı, Uyumlu İşletim Sistemleri ve Dosya Boyutu

Konusu

Call of Duty 100, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2023 yılında piyasaya sürülmesi planlanmaktadır. Oyunun konusu, 2042 yılında geçen bir küresel çatışmayı konu almaktadır. Oyuncular, ABD, Rusya veya Çin ordularından birinde görev yapan bir asker rolünü üstleneceklerdir. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı mod içerecektir. Tek oyunculu modda, oyuncular çeşitli görevleri tamamlayarak ilerleyeceklerdir. Çok oyunculu modda ise, oyuncular diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabileceklerdir.

İndirme Linki

Call of Duty 100, henüz piyasaya sürülmediği için indirme linki bulunmamaktadır. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte, indirme linki buradan erişilebilir olacaktır.

Üretici Firma

Call of Duty 100, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir oyundur. Activision, dünyanın en büyük video oyunu yayıncılarından biridir. Şirket, Call of Duty, World of Warcraft, Diablo ve Candy Crush Saga gibi birçok popüler video oyununun yayıncısıdır.

Ücretsiz Olup Olmadığı

Call of Duty 100, ücretsiz bir oyun değildir. Oyunun fiyatı henüz açıklanmamıştır, ancak oyunun önceki sürümlerinin fiyatları 60 ila 70 dolar arasında değişmektedir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 100, Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayınlanacaktır. Oyunun diğer platformlara çıkıp çıkmayacağı henüz belli değildir.

Dosya Boyutu

Call of Duty 100’ün dosya boyutu henüz açıklanmamıştır. Ancak, oyunun önceki sürümlerinin dosya boyutları 50 ila 100 GB arasında değişmektedir.


Yayımlandı

kategorisi