call of duty modern warfare 3 torrent pc

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur ve Modern Warfare 2’nin devamıdır.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Piyadeleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Modern Warfare 3, önceki oyunlara göre daha büyük ve daha kapsamlı bir oyundur. Oyun, tek oyunculu kampanya, çok oyunculu mod ve kooperatif mod olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Tek oyunculu kampanya, yaklaşık 8 saat süren ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlerde geçen 15 görevden oluşuyor. Çok oyunculu mod, oyuncuların birbirleriyle rekabet edebileceği çeşitli haritalar ve oyun modları sunuyor. Kooperatif mod ise, oyuncuların birlikte görevleri tamamlayabileceği bir moddur.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övüldü. Ancak, oyunun tek oyunculu kampanyasının kısa olması ve bazı hatalar içermesi nedeniyle eleştirildi.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC Üretici Firması

Infinity Ward

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC Ücretsiz mi?

Hayır

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP (SP3)
  • Windows Vista (SP2)
  • Windows 7 (SP1)
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows 10

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent PC Dosya Boyutu

16 GB


Yayımlandı

kategorisi