call of duty modern warfare 3 turbobit

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun Delta Force biriminin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmek ve ülkeyi işgal etmek için bir göreve gönderilir.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övüldü. Oyun, dünya çapında 30 milyonun üzerinde kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan oyunu oldu.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun Delta Force biriminin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmek ve ülkeyi işgal etmek için bir göreve gönderilir.

Soap, görevi sırasında birçok zorlukla karşılaşır. Rus ordusuyla savaşmak zorunda kalır, nükleer silahları ele geçirmeye çalışan teröristlerle mücadele eder ve hatta kendi arkadaşlarına karşı savaşmak zorunda kalır. Ancak Soap, sonunda görevini tamamlamayı başarır ve Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirir.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 indir


Yayımlandı

kategorisi